Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Čerstvá smetana ke šlehání, 33 % tuku. Bez stabilizátorů. Jak správně vyšlehat smetanu... a pár tipů ke šlehačce Smetana přešlehaná na máslo? Nebo je šlehačka příliš tekutá a netuhne? Vyšlehat správně smetanu není věda, ale ani samozřejmost. Přečtěte si následující doporučení a máte vyhráno, nebo alespoň dobře nakročeno. Obsah tuku ve smetaně by měl být alespoň 33 %.Smetana musí být vždy dobře vychlazená. Ponechte ji do poslední chvíle v lednici. Doporučuje... Celý popis
Koupit za 155 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
 0 %
        
        
        0 %
        
        
    
    Moravia Čerstvá smetana ke šlehání (33%) 1l
            
                Doprava:
                
                                              49 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        155 Kč
    
    
        Koupit za 155 Kč
    
Popis
            Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Čerstvá smetana ke šlehání, 33 % tuku. Bez stabilizátorů.
Jak správně vyšlehat smetanu... a pár tipů ke šlehačce
Smetana přešlehaná na máslo? Nebo je šlehačka příliš tekutá a netuhne? Vyšlehat správně smetanu není věda, ale ani samozřejmost. Přečtěte si následující doporučení a máte vyhráno, nebo alespoň dobře nakročeno.
Obsah tuku ve smetaně by měl být alespoň 33 %.Smetana musí být vždy dobře vychlazená. Ponechte ji do poslední chvíle v lednici. Doporučuje se vychladit i mísa (ideálně kovová), případně šlehací metly.S tím souvisí i další rada – nešlehat tam, kde se právě vaří či peče. V horkém vzduchu šlehačka špatně tuhne.Začněte šlehat na nižší obrátky a postupně přidávejte výkon šlehače. Ke konci pak opět uberte na otáčkách. A kdo šlehá ručně v závěru už stejně polevuje.Konzistence je na vás. Někdo raději tekutější šlehačku, která se rozlije po lívancích, jiný zase pořádně pevnou, která drží tvar na kávě i zákusku. Ale nikdy nešlehejte příliš dlouho, jinak výsledkem nebude lahodný krém, ale takové divné máslo s podmáslím.
Pár tipů navíc...
Pokud sladíte smetanu cukrem, přidejte i špetku soli. Sůl vyzdvihne chuť smetany a zvýrazní chuť cukru.Přidejte pár kapek citronu. Smetana díky němu lépe ztuhne.Barevná šlehačka je efektní i snadná. Přidáte jen potravinářské barvivo (mají ho i v drogériích).
    Jak správně vyšlehat smetanu... a pár tipů ke šlehačce
Smetana přešlehaná na máslo? Nebo je šlehačka příliš tekutá a netuhne? Vyšlehat správně smetanu není věda, ale ani samozřejmost. Přečtěte si následující doporučení a máte vyhráno, nebo alespoň dobře nakročeno.
Obsah tuku ve smetaně by měl být alespoň 33 %.Smetana musí být vždy dobře vychlazená. Ponechte ji do poslední chvíle v lednici. Doporučuje se vychladit i mísa (ideálně kovová), případně šlehací metly.S tím souvisí i další rada – nešlehat tam, kde se právě vaří či peče. V horkém vzduchu šlehačka špatně tuhne.Začněte šlehat na nižší obrátky a postupně přidávejte výkon šlehače. Ke konci pak opět uberte na otáčkách. A kdo šlehá ručně v závěru už stejně polevuje.Konzistence je na vás. Někdo raději tekutější šlehačku, která se rozlije po lívancích, jiný zase pořádně pevnou, která drží tvar na kávě i zákusku. Ale nikdy nešlehejte příliš dlouho, jinak výsledkem nebude lahodný krém, ale takové divné máslo s podmáslím.
Pár tipů navíc...
Pokud sladíte smetanu cukrem, přidejte i špetku soli. Sůl vyzdvihne chuť smetany a zvýrazní chuť cukru.Přidejte pár kapek citronu. Smetana díky němu lépe ztuhne.Barevná šlehačka je efektní i snadná. Přidáte jen potravinářské barvivo (mají ho i v drogériích).
Parametry
| Výrobce | Moravia | 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
