Řezná deska, šajba slouží jako deska do masostrojku na mletí masa, ale i jiných surovin. Velikost otvorů určuje výslednou zrnitost namleté suroviny. Pro zachování co nejdelší životnosti doporučuje výrobce po použití omýt desku teplou vodou, důkladně osušit a skladovat v suchém a neagresivním prostředí. Klíčové vlastnosti desky do mlýnku na maso KDS 10/16, šajbaŘezná deska je vyrobená v české nožířské firmě KDS, a je doplňkem ke strojku na maso Porkert 10Využijete ji k mletí masa na jemno nebo k... Celý popis
Koupit za 238 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Deska masostrojku č.10/16 KDS
Doprava:
59 Kč
Skladem
238 Kč
Koupit za 238 Kč
Popis
Řezná deska, šajba slouží jako deska do masostrojku na mletí masa, ale i jiných surovin. Velikost otvorů určuje výslednou zrnitost namleté suroviny. Pro zachování co nejdelší životnosti doporučuje výrobce po použití omýt desku teplou vodou, důkladně osušit a skladovat v suchém a neagresivním prostředí. Klíčové vlastnosti desky do mlýnku na maso KDS 10/16, šajbaŘezná deska je vyrobená v české nožířské firmě KDS, a je doplňkem ke strojku na maso Porkert 10Využijete ji k mletí masa na jemno nebo k mletí ovoce a zeleninyPrůměr řezné desky 69,5 mmPrůměr vnitřního otvoru 10 mmPrůměr otvorů 16 mmVyrobeno v České republicePo použití omyjte, osušte a ošetřete jedlým olejem