Kombinace včelího medu a orientálního koření  Snoubení včelího medu a orientálního koření dodávají medovině zajímavou, lehce pikantní chuť, která se prohlubuje každým dalším douškem. Chilli medovina Elisa nejlépe chutná vychlazená. Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných... Celý popis

Koupit za 109 Kč

Popis

Kombinace včelího medu a orientálního koření 
Snoubení včelího medu a orientálního koření dodávají medovině zajímavou, lehce pikantní chuť, která se prohlubuje každým dalším douškem. Chilli medovina Elisa nejlépe chutná vychlazená.

Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.

V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia. V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.

Ocenění medovin Elisa
Naše medoviny chutnají nejen zákazníkům, ale i odborným porotcům. Díky tomu jsme držiteli mnoha ocenění.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Elisa