Kuřecí vývar s masem a zeleninou - 2 porce Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
EXPRES MENU Kuřecí vývar s masem a se zeleninou 600 g 2 PORCE
Doprava:
49 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
EXPRES MENU Kuřecí vývar s masem a se zeleninou 600 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres menu Kuřecí vývar se zeleninou (SCD) 600g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres Menu Kuřecí vývar se zeleninou 600 g
Doprava:
zdarma
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres Menu kuřecí vývar s masem a zeleninou 600 g
Doprava:
80 Kč
Skladem
112 Kč
Koupit za 112 Kč
Popis
Kuřecí vývar s masem a zeleninou - 2 porce
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Kuřecí vývar (voda, kuřecí maso a kosti, cibule, česnek, bobkový list, nové koření, pepř, sůl), směs zeleniny (mrkev, celer, petržel) (23 %), kuřecí maso (5 %), sůl kamenná, pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energie
139 kJ / 46 kcal
Tuky
0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy
4,7 g
z toho cukry
1,0 g
Bílkoviny
2,0 g
Vláknina
0,34 g
Sůl
0,69 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Kuřecí vývar (voda, kuřecí maso a kosti, cibule, česnek, bobkový list, nové koření, pepř, sůl), směs zeleniny (mrkev, celer, petržel) (23 %), kuřecí maso (5 %), sůl kamenná, pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energie
139 kJ / 46 kcal
Tuky
0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy
4,7 g
z toho cukry
1,0 g
Bílkoviny
2,0 g
Vláknina
0,34 g
Sůl
0,69 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | EXPRES MENU |
Značka | EXPRES MENU |
Hmotnost | 600 g |
Druh masa | kuřecí |
Typ jídla | polévky |
Do mikrovlnky | ne |