Směs garam masala je asi nejznámější indické koření a tvoří základ mnoha indických kari. Koření garam masala je známé také pod názvem „koření pěti vůní“. Směs garam masaly se liší podle regionu a někteří kuchaři si garam masala navíc upravují podle vlastní fantazie. Celý pepř garam masala se nejprve opeče na tuku a teprve poté se přidávají ostatní ingredience (cibulka, maso, rajčata..) Mletý pepř garam masala takto nelze použít, protože by se na rozpáleném tuku rychle spálilo. Pokud máte mletou... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
TRS Garam Masala 100 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
TRS Garam Masala 100 g
Doprava:
60 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
TRS Garam Masala 100g
Doprava:
54 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč
TRS Garam Masala 100g
Doprava:
49 Kč
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč
Popis
Směs garam masala je asi nejznámější indické koření a tvoří základ mnoha indických kari. Koření garam masala je známé také pod názvem „koření pěti vůní“. Směs garam masaly se liší podle regionu a někteří kuchaři si garam masala navíc upravují podle vlastní fantazie.
Celý pepř garam masala se nejprve opeče na tuku a teprve poté se přidávají ostatní ingredience (cibulka, maso, rajčata..) Mletý pepř garam masala takto nelze použít, protože by se na rozpáleném tuku rychle spálilo. Pokud máte mletou garam masala, přidejte ji do kari až během vaření. Pokud chcete, můžete během vaření zkombinovat obě varianty pepře garam masala - do základu kari použít celou garam masala a během vaření ještě přidat mletou Masala pro dochucení.
Garam masala je úžasná aromatická směs koření z Indie. Garam znamená „horká“ a masala znamená „směs koření“. Přičemž „žhavá“ zde nemusí nutně odkazovat na ten druh horka, který si spojujeme s chilli papričkami, ale na to, že pepř se nejprve opeče a teprve potom dále zpracuje.
Směs koření Garam masala je v současné době jedním z nejprodávanějších koření indické kuchyně.
Koření Garam masala je výborné na mleté maso. Garam Masala mletou použijte na musaku, karbanátky, na domácí paštiku, sekanou pod.
Složení: Koriandr, římský kmín, nové koření, muškátový oříšek, pepř, kardamom, hřebíček, fenyklový a bobkový list.
Skladujte v suchu a chladu.
Země původu Indie.
Celý pepř garam masala se nejprve opeče na tuku a teprve poté se přidávají ostatní ingredience (cibulka, maso, rajčata..) Mletý pepř garam masala takto nelze použít, protože by se na rozpáleném tuku rychle spálilo. Pokud máte mletou garam masala, přidejte ji do kari až během vaření. Pokud chcete, můžete během vaření zkombinovat obě varianty pepře garam masala - do základu kari použít celou garam masala a během vaření ještě přidat mletou Masala pro dochucení.
Garam masala je úžasná aromatická směs koření z Indie. Garam znamená „horká“ a masala znamená „směs koření“. Přičemž „žhavá“ zde nemusí nutně odkazovat na ten druh horka, který si spojujeme s chilli papričkami, ale na to, že pepř se nejprve opeče a teprve potom dále zpracuje.
Směs koření Garam masala je v současné době jedním z nejprodávanějších koření indické kuchyně.
Koření Garam masala je výborné na mleté maso. Garam Masala mletou použijte na musaku, karbanátky, na domácí paštiku, sekanou pod.
Složení: Koriandr, římský kmín, nové koření, muškátový oříšek, pepř, kardamom, hřebíček, fenyklový a bobkový list.
Skladujte v suchu a chladu.
Země původu Indie.
Parametry
Výrobce | TRS |
Značka | TRS |
Hmotnost | 100 g |
Druh koření | masala |
Kuchyně | indická |