Nakrájeno dřív, než řeknete nakiri Pro rychlé a bezpečné krájení potřebujete jediné – dokonale nabroušené ostří. Široká a dlouhá čepel zvládne zpracovat hromady ovoce, zeleniny i bylinek v rekordním čase. Oproti klasickému sekáčku na maso je ale o něco menší. Nehodí se proto úplně na porcování větších kusů masa. S nožem Damano® Nakiri DMS-279 (6,6"): - rychle nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání. - nasekáte bylinky. - naporcujete menší kusy masa. - nadrtíte česnek. Krása damaškové oceli... Celý popis
Koupit za 1 593 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Damano DAMANO® nůž Nakiri DMS-279 (6,6")
Doprava:
zdarma
Skladem
1 593 Kč
Koupit za 1 593 Kč
Popis
Nakrájeno dřív, než řeknete nakiri
Pro rychlé a bezpečné krájení potřebujete jediné – dokonale nabroušené ostří. Široká a dlouhá čepel zvládne zpracovat hromady ovoce, zeleniny i bylinek v rekordním čase. Oproti klasickému sekáčku na maso je ale o něco menší. Nehodí se proto úplně na porcování větších kusů masa.
S nožem Damano® Nakiri DMS-279 (6,6"):
- rychle nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání.
- nasekáte bylinky.
- naporcujete menší kusy masa.
- nadrtíte česnek.
Krása damaškové oceli
Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Díky tomu se dají vlastnosti čepele dokonale přizpůsobit. Při výrobě se navíc používá nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.
Na rukojeti taky záleží
Ergonomická rukojeť z pryskyřice s nádherným motivem, který působí jako usazený ve skle, perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Použitý materiál je tvrdý a odolné. A taky nádherně vypadá. Závěrečné opracování navíc zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. Díky tomu všemu je rukojeť odolná a pevná. Takže něco vydrží. Chcete-li mít originální nůž, který překrásně vypadá, tak DAMANO® Nakiri DMS-279 je ta nejlepší volba.
Tradiční, ale moderní
Nože DAMANO® ze série DMS-279 jsou vyráběny v čínském městě Yangjiang přezdívaném „město nožů“ v manufaktuře AMBER KNIFE. Jedná se o velmi spolehlivého a zkušeného výrobce nožů. který preferuje kvalitu, prvotřídní materiály, zkušenost a spolehlivost. Již po mnoho let se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k nožířskému řemeslu patří.
Pečlivě se vybírají nejen materiály, ale také postupy. Proto se manufaktura nespoléhá jen na tradice, ale zapojuje do procesu i nejnovější technologie. Na svém kontě nespočet precizně vyrobených nožů dodávaných do celého světa.. A na jeden z nich právě koukáte.
Parametry nože DAMANO® Nakiri DMS-279 (7")
Jádro čepele:
VG-10
Složení damaškové oceli:
66 vrstev oceli 316L
Tvrdost oceli:
60 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti:
6 až 8 N
Tloušťka čepele:
2,0 mm
Materiál rukojeti:
pryskyřice s barevným sklem
Prvky rukojeti:
ozdobné nýty
Hmotnost:
233 g
* Kvalitní japonská ocel vynikající tvrdostí a odolností.
Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž DAMANO® Nakiri DMS-279 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce.
TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.
Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:
- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
- nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte.
- nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
- nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
- chraňte před nárazy a pády.
- ukládejte na bezpečné místo.
Poznámka: Kresba na fotografii je lehce výraznější než ve skutečnosti, aby si zákazník mohl představit, jak prokreslení vypadá.
Pro rychlé a bezpečné krájení potřebujete jediné – dokonale nabroušené ostří. Široká a dlouhá čepel zvládne zpracovat hromady ovoce, zeleniny i bylinek v rekordním čase. Oproti klasickému sekáčku na maso je ale o něco menší. Nehodí se proto úplně na porcování větších kusů masa.
S nožem Damano® Nakiri DMS-279 (6,6"):
- rychle nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání.
- nasekáte bylinky.
- naporcujete menší kusy masa.
- nadrtíte česnek.
Krása damaškové oceli
Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Díky tomu se dají vlastnosti čepele dokonale přizpůsobit. Při výrobě se navíc používá nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.
Na rukojeti taky záleží
Ergonomická rukojeť z pryskyřice s nádherným motivem, který působí jako usazený ve skle, perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Použitý materiál je tvrdý a odolné. A taky nádherně vypadá. Závěrečné opracování navíc zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. Díky tomu všemu je rukojeť odolná a pevná. Takže něco vydrží. Chcete-li mít originální nůž, který překrásně vypadá, tak DAMANO® Nakiri DMS-279 je ta nejlepší volba.
Tradiční, ale moderní
Nože DAMANO® ze série DMS-279 jsou vyráběny v čínském městě Yangjiang přezdívaném „město nožů“ v manufaktuře AMBER KNIFE. Jedná se o velmi spolehlivého a zkušeného výrobce nožů. který preferuje kvalitu, prvotřídní materiály, zkušenost a spolehlivost. Již po mnoho let se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k nožířskému řemeslu patří.
Pečlivě se vybírají nejen materiály, ale také postupy. Proto se manufaktura nespoléhá jen na tradice, ale zapojuje do procesu i nejnovější technologie. Na svém kontě nespočet precizně vyrobených nožů dodávaných do celého světa.. A na jeden z nich právě koukáte.
Parametry nože DAMANO® Nakiri DMS-279 (7")
Jádro čepele:
VG-10
Složení damaškové oceli:
66 vrstev oceli 316L
Tvrdost oceli:
60 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti:
6 až 8 N
Tloušťka čepele:
2,0 mm
Materiál rukojeti:
pryskyřice s barevným sklem
Prvky rukojeti:
ozdobné nýty
Hmotnost:
233 g
* Kvalitní japonská ocel vynikající tvrdostí a odolností.
Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž DAMANO® Nakiri DMS-279 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce.
TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.
Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:
- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
- nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte.
- nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
- nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
- chraňte před nárazy a pády.
- ukládejte na bezpečné místo.
Poznámka: Kresba na fotografii je lehce výraznější než ve skutečnosti, aby si zákazník mohl představit, jak prokreslení vypadá.
Parametry
| Výrobce | Damano |
| Materiál čepele | damašková ocel |
| Materiál rukojeti | pryskyřice |
| Typ nože | japonské |
| Japonské nože | Nakiri |
| Japonské | ano |