O čokoládě Kakaové boby, výchozí surovina pro výrobu čokolády, pocházejí z Jižní Ameriky. První zmínky o kakaových bobech jsou spojeny s mayskou civilizací. Mayové kakaové boby pěstovali a čile s nimi obchodovaly. Kakaové boby se dokonce používaly jako platidlo. V roce 1502 po objevení Ameriky se díky Kryštofu Kolumbovi dostaly kakaové boby do Španělska. U dvora císaře Montezumy se z kakaových bobů, které se nejprve upražily a následně rozdrtily začal připravovat nápoj s názvem Xocolatl. Protože... Celý popis
Koupit za 256 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Heilemann Dárková kazeta čokoládové figurky auta 100g
Doprava:
79 Kč
Skladem
256 Kč
Koupit za 256 Kč
98 %
Čokoládoví veteráni Heilemann 100 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
220 Kč
Koupit za 220 Kč
50 %
Heilemann Dárková kazeta čokoládové figurky auta 100g (Heilemann Dárková kazeta čokoládové figurky auta 100g)
Doprava:
99 Kč
Skladem
219 Kč
Koupit za 219 Kč
97 %
Heilemann Čokoládoví veteráni Auta 100g
Doprava:
54 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
100 %
Heilemann Dárková sada Veteráni Heilemann 100 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
198 Kč
Koupit za 198 Kč
Popis
O čokoládě
Kakaové boby, výchozí surovina pro výrobu čokolády, pocházejí z Jižní Ameriky. První zmínky o kakaových bobech jsou spojeny s mayskou civilizací. Mayové kakaové boby pěstovali a čile s nimi obchodovaly. Kakaové boby se dokonce používaly jako platidlo. V roce 1502 po objevení Ameriky se díky Kryštofu Kolumbovi dostaly kakaové boby do Španělska. U dvora císaře Montezumy se z kakaových bobů, které se nejprve upražily a následně rozdrtily začal připravovat nápoj s názvem Xocolatl. Protože nápoj byl velice hořký a nikomu příliš nechutnal, začal se ochucovat medem a kořením, převážně vanilkou. Ve studeném nápoji však koření nevonělo a tak se nápoj začal ohřívat....Od této chvíle už se jen pracovalo na tom, aby čokoláda získala podobu, jak ji známe dnes.
HEILEMANN Confiserie
Čokoládová umělecká díla vyrábí ve městě Woringen německá rodinná firma Heilemann Confiserie. Vysoce jakostní čokoládu zpracovává firma na základě zkušeností získávaných po několik generací a tak není divu, že svoje výrobní postupy pečlivě tají. Díky mlsným jazýčkům a odvaze majitelů firmy můžeme ochutnávat nejrůznější kombinace čokolády a koření, likérů, nebo soli. Díky neotřelým kombinacím produktů je společnost hodnocena jako čokoládová umělecká dílna. Již samotné čokoládové bonbóny a tyčinky této značky vynikají precizní zdobností. Jejich výběr Vám ještě ztíží široká paleta nabízených chuťových variací - od čokoládových a marcipánových krémů přes ovocné náplně až k alkoholovým variantám. V nabídce tabulkových čokolád a tyčinek je možné vybírat z více než čtyřiceti druhů obohacených ingrediencemi jako chilli, zázvor, mořská sůl, máta apod.
Kakaové boby, výchozí surovina pro výrobu čokolády, pocházejí z Jižní Ameriky. První zmínky o kakaových bobech jsou spojeny s mayskou civilizací. Mayové kakaové boby pěstovali a čile s nimi obchodovaly. Kakaové boby se dokonce používaly jako platidlo. V roce 1502 po objevení Ameriky se díky Kryštofu Kolumbovi dostaly kakaové boby do Španělska. U dvora císaře Montezumy se z kakaových bobů, které se nejprve upražily a následně rozdrtily začal připravovat nápoj s názvem Xocolatl. Protože nápoj byl velice hořký a nikomu příliš nechutnal, začal se ochucovat medem a kořením, převážně vanilkou. Ve studeném nápoji však koření nevonělo a tak se nápoj začal ohřívat....Od této chvíle už se jen pracovalo na tom, aby čokoláda získala podobu, jak ji známe dnes.
HEILEMANN Confiserie
Čokoládová umělecká díla vyrábí ve městě Woringen německá rodinná firma Heilemann Confiserie. Vysoce jakostní čokoládu zpracovává firma na základě zkušeností získávaných po několik generací a tak není divu, že svoje výrobní postupy pečlivě tají. Díky mlsným jazýčkům a odvaze majitelů firmy můžeme ochutnávat nejrůznější kombinace čokolády a koření, likérů, nebo soli. Díky neotřelým kombinacím produktů je společnost hodnocena jako čokoládová umělecká dílna. Již samotné čokoládové bonbóny a tyčinky této značky vynikají precizní zdobností. Jejich výběr Vám ještě ztíží široká paleta nabízených chuťových variací - od čokoládových a marcipánových krémů přes ovocné náplně až k alkoholovým variantám. V nabídce tabulkových čokolád a tyčinek je možné vybírat z více než čtyřiceti druhů obohacených ingrediencemi jako chilli, zázvor, mořská sůl, máta apod.
Parametry
| Značka | Heilemann |