Kai Yang marináda je ideální pro přípravu oblíbeného thajského pokrmu – šťavnatého pečeného nebo grilovaného kuřete s výraznou vůní česneku, citronové trávy a koriandru. Tato směs dodá masu autentickou chuť thajské kuchyně a pomůže vytvořit dokonale propečené kuře s křupavou kůrkou a jemným, voňavým masem uvnitř. Stačí maso naložit alespoň na hodinu, ideálně přes noc, aby se všechny chutě krásně vstřebaly. Marinádu lze použít jak při pečení v troubě, tak při grilování – v obou případech maso průběžně... Celý popis
Koupit za 50 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
97 %
AHG Marináda na kuře Kai Yang 50 g
Doprava:
54 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Popis
Kai Yang marináda je ideální pro přípravu oblíbeného thajského pokrmu – šťavnatého pečeného nebo grilovaného kuřete s výraznou vůní česneku, citronové trávy a koriandru. Tato směs dodá masu autentickou chuť thajské kuchyně a pomůže vytvořit dokonale propečené kuře s křupavou kůrkou a jemným, voňavým masem uvnitř.
Stačí maso naložit alespoň na hodinu, ideálně přes noc, aby se všechny chutě krásně vstřebaly. Marinádu lze použít jak při pečení v troubě, tak při grilování – v obou případech maso průběžně potírejte zbylou marinádou pro intenzivnější aroma.
Vyrobena v Thajsku podle tradiční receptury, tato Kai Yang marináda přináší jednoduchý způsob, jak si dopřát autentickou chuť thajského kuřete i u vás doma.
Recept: 1 balení marinády, 900 g kuřecích stehen, 2 polévkové lžíce oleje. Naložte maso do marinády a oleje, zakryjte a nehcte minimálně hodinu nejlépe přes noc v lednici marinovat.Pečení v troubě: předehřejte troubu na 190°C a pečte dokud nebude maso hotové, během pečení potírejte maso zbytkem marinádyGril: během grilování maso potírejte zbytkem marinády
Složení: sójový olej, cukr, česnek, sójová omáčka (sójové boby, pšeničná mouka, sůl, cukr), sůl, citronová tráva, koriandr, maltodextrin, pepř, kurkuma, bylinky a koření, hořčice
Hmotnost: 50 g
Země původu: Thajsko
Stačí maso naložit alespoň na hodinu, ideálně přes noc, aby se všechny chutě krásně vstřebaly. Marinádu lze použít jak při pečení v troubě, tak při grilování – v obou případech maso průběžně potírejte zbylou marinádou pro intenzivnější aroma.
Vyrobena v Thajsku podle tradiční receptury, tato Kai Yang marináda přináší jednoduchý způsob, jak si dopřát autentickou chuť thajského kuřete i u vás doma.
Recept: 1 balení marinády, 900 g kuřecích stehen, 2 polévkové lžíce oleje. Naložte maso do marinády a oleje, zakryjte a nehcte minimálně hodinu nejlépe přes noc v lednici marinovat.Pečení v troubě: předehřejte troubu na 190°C a pečte dokud nebude maso hotové, během pečení potírejte maso zbytkem marinádyGril: během grilování maso potírejte zbytkem marinády
Složení: sójový olej, cukr, česnek, sójová omáčka (sójové boby, pšeničná mouka, sůl, cukr), sůl, citronová tráva, koriandr, maltodextrin, pepř, kurkuma, bylinky a koření, hořčice
Hmotnost: 50 g
Země původu: Thajsko
Parametry
| Výrobce | Asian Home Gourmet |