Špejle jsou neodmyslitelnou součástí každé zabijačky a masné výroby. Využití najdou především při výrobě Jaternic a Jelit. Samozřejmě nesmí chybět ani v žádné kuchyni. Využijete je na špízy, vinnou klobásu, kapsy, rolády apod.Nejčastěji se využívají špejle hrocené, zjednoduší vám tak špejlování střívek. Samozřejmě pro y co raději používají ocelový hroz máme v nabídce i nehrocené špejle.Cena je uvedena za balení (100 kusů).
Koupit za 35 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Špejle uzenářské, hrocené 30 cm
Doprava:
zdarma
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Popis
Špejle jsou neodmyslitelnou součástí každé zabijačky a masné výroby. Využití najdou především při výrobě Jaternic a Jelit. Samozřejmě nesmí chybět ani v žádné kuchyni. Využijete je na špízy, vinnou klobásu, kapsy, rolády apod.Nejčastěji se využívají špejle hrocené, zjednoduší vám tak špejlování střívek. Samozřejmě pro y co raději používají ocelový hroz máme v nabídce i nehrocené špejle.Cena je uvedena za balení (100 kusů).