Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr. Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval. Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny. Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou. 1 dílek = 0,01% Doporučujeme koupit i odměrný... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        90 %
        
        
    
    Cukroměr 0-10% (bez teploměru)
            
                Doprava:
                
                                              89 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        199 Kč
    
    
        Koupit za 199 Kč
    
Popis
            Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku).
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1 dílek = 0,01%
Doporučujeme koupit i odměrný válec, do kterého můžete nalít tekutinu, kterou budete měřit.
    Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1 dílek = 0,01%
Doporučujeme koupit i odměrný válec, do kterého můžete nalít tekutinu, kterou budete měřit.