Zázvor s chilli je výrazné chutney (nebo také slaný džem), které v sobě spojuje 50 % čerstvého zázvoru, citronovou šťávu a kapku papričky Habanero, známé pro svou pikantní sílu a ovocné tóny. Výsledkem je hřejivá, intenzivní chuť s příjemně pálivým dozvukem, která vynikne jak v teplé, tak studené kuchyni. Kde ho využít? K sýrům – skvělý doplněk k tvrdým i smetanovým sýrům (např. cheddar, brie, kozí sýr). K masům – vynikající k pečenému nebo grilovanému masu, zejména k drůbeži a vepřovému. Do sendvičů... Celý popis
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Perfectly Delicious Zázvor s chilli 210 g
Doprava:
85 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Popis
Zázvor s chilli je výrazné chutney (nebo také slaný džem), které v sobě spojuje 50 % čerstvého zázvoru, citronovou šťávu a kapku papričky Habanero, známé pro svou pikantní sílu a ovocné tóny. Výsledkem je hřejivá, intenzivní chuť s příjemně pálivým dozvukem, která vynikne jak v teplé, tak studené kuchyni.
Kde ho využít?
K sýrům – skvělý doplněk k tvrdým i smetanovým sýrům (např. cheddar, brie, kozí sýr).
K masům – vynikající k pečenému nebo grilovanému masu, zejména k drůbeži a vepřovému.
Do sendvičů a burgerů – místo klasické hořčice nebo kečupu.
Jako doplněk k asijským pokrmům a zeleninovým jídlům – zvýrazní chuť a dodá šmrnc.
Ideální pro milovníky ostrých a netradičních kombinací – zázvor a Habanero v harmonickém spojení!
Složení výrobku:zázvor 50%, cukr, citrónová šťáva, chilli paprička Habanero
Kde ho využít?
K sýrům – skvělý doplněk k tvrdým i smetanovým sýrům (např. cheddar, brie, kozí sýr).
K masům – vynikající k pečenému nebo grilovanému masu, zejména k drůbeži a vepřovému.
Do sendvičů a burgerů – místo klasické hořčice nebo kečupu.
Jako doplněk k asijským pokrmům a zeleninovým jídlům – zvýrazní chuť a dodá šmrnc.
Ideální pro milovníky ostrých a netradičních kombinací – zázvor a Habanero v harmonickém spojení!
Složení výrobku:zázvor 50%, cukr, citrónová šťáva, chilli paprička Habanero
Parametry
| Výrobce | Perfectly Delicious |