Proč je podložka Silpat® tou nejlepší volbou? - jediný originál Silpat®ze skelného vlákna - volba č.1 světových cukrářů a pekařů - vyrobená ze skelného vlákna, které je zalito silikonem = dokonalé výsledky při pečení - kompletně nepřilnavá, protiskluzová - zajišťuje rovnoměrné propečení - univerzální rozměr 30 x 40 cm a zkosené rohy – padne na většinu plechů - můžete ji využít při teplotách od -40 ° C až do +220 ° C - doživotní záruka – použít ji můžete více než 2 000krát - ekologičtější... Celý popis
Koupit za 699 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Silpat® Silpat podložka na pečení 30 x 40 cm
Doprava:
zdarma
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Popis
Proč je podložka Silpat® tou nejlepší volbou?
- jediný originál Silpat®ze skelného vlákna
- volba č.1 světových cukrářů a pekařů
- vyrobená ze skelného vlákna, které je zalito silikonem = dokonalé výsledky při pečení
- kompletně nepřilnavá, protiskluzová
- zajišťuje rovnoměrné propečení
- univerzální rozměr 30 x 40 cm a zkosené rohy – padne na většinu plechů
- můžete ji využít při teplotách od -40 ° C až do +220 ° C
- doživotní záruka – použít ji můžete více než 2 000krát
- ekologičtější varianta než jednorázový pečicí papír
- můžete ji použít v troubě, mikrovlnné troubě, lednici a mrazničce
- vyrobená ve Francii z udržitelných materiálů
- neobsahuje žádné toxické látky a splňuje všechna doporučení CE a FDA
- perfektně funguje i na perforovaném plechu při pečení
Na co vše podložku Silpat® využijete?
Na cokoliv, co vyžaduje pečicí podložku, např na:
- kynutá těsta – vánočky, mazance, loupáky..
- cukroví, perníčky
- cookies a linecká těsta
- viennoiserie (croissanty, pain au chocolat apod.)
- pavlova a pusinky
- rozválení těsta nebo potahovací (dekorační) hmoty – je protiskluzová
- sušení ovoce v troubě
- pečení bramborových chipsů nebo zeleninových lupínků
Historie značky Silpat®
Příběh značky Silpat® začal v roce 1965, kdy Guy DeMarle, renomovaný francouzský pekař, toužil najít lepší způsob, jak připravovat a péct své slavné bagety. Tato ambice ho vedla k vynálezu revoluční pomůcky, která zásadně proměnila svět profesionálního pečení.
Své nové dílo pojmenoval DeMarle Silpat® na počest dvou klíčových materiálů, které tvoří základ jeho produktů: speciálně upraveného silikonu a unikátní skleněné tkaniny. Jeho nepřilnavá silikonová podložka se brzy stala bestsellerem a dodnes je nedílnou součástí profesionálních kuchyní po celém světě.
Dnes patří Silpat® do skupiny Maison DeMarle Group a zůstává mezinárodním standardem v oblasti pekařství a cukrářství.
Barva: písková
Materiál: silikon se skelným vláknem, bez bisfenolů, ftalátů a peroxidu
Rozměry: 30 x 40 cm (ideální na klasický plech),
Hmotnost: 0,3 kg
Údržba: Podložka se snadno čistí houbou a klasickým saponátem, můžete ji dát i do myčky nádobí. Skladujte srolované nebo naplocho na suchém, chladnějším místě. Vyvarujte se používání ostrých předmětů, abyste ji neporušili. Podložka se před pečením nevymazává žádným tukem.
- jediný originál Silpat®ze skelného vlákna
- volba č.1 světových cukrářů a pekařů
- vyrobená ze skelného vlákna, které je zalito silikonem = dokonalé výsledky při pečení
- kompletně nepřilnavá, protiskluzová
- zajišťuje rovnoměrné propečení
- univerzální rozměr 30 x 40 cm a zkosené rohy – padne na většinu plechů
- můžete ji využít při teplotách od -40 ° C až do +220 ° C
- doživotní záruka – použít ji můžete více než 2 000krát
- ekologičtější varianta než jednorázový pečicí papír
- můžete ji použít v troubě, mikrovlnné troubě, lednici a mrazničce
- vyrobená ve Francii z udržitelných materiálů
- neobsahuje žádné toxické látky a splňuje všechna doporučení CE a FDA
- perfektně funguje i na perforovaném plechu při pečení
Na co vše podložku Silpat® využijete?
Na cokoliv, co vyžaduje pečicí podložku, např na:
- kynutá těsta – vánočky, mazance, loupáky..
- cukroví, perníčky
- cookies a linecká těsta
- viennoiserie (croissanty, pain au chocolat apod.)
- pavlova a pusinky
- rozválení těsta nebo potahovací (dekorační) hmoty – je protiskluzová
- sušení ovoce v troubě
- pečení bramborových chipsů nebo zeleninových lupínků
Historie značky Silpat®
Příběh značky Silpat® začal v roce 1965, kdy Guy DeMarle, renomovaný francouzský pekař, toužil najít lepší způsob, jak připravovat a péct své slavné bagety. Tato ambice ho vedla k vynálezu revoluční pomůcky, která zásadně proměnila svět profesionálního pečení.
Své nové dílo pojmenoval DeMarle Silpat® na počest dvou klíčových materiálů, které tvoří základ jeho produktů: speciálně upraveného silikonu a unikátní skleněné tkaniny. Jeho nepřilnavá silikonová podložka se brzy stala bestsellerem a dodnes je nedílnou součástí profesionálních kuchyní po celém světě.
Dnes patří Silpat® do skupiny Maison DeMarle Group a zůstává mezinárodním standardem v oblasti pekařství a cukrářství.
Barva: písková
Materiál: silikon se skelným vláknem, bez bisfenolů, ftalátů a peroxidu
Rozměry: 30 x 40 cm (ideální na klasický plech),
Hmotnost: 0,3 kg
Údržba: Podložka se snadno čistí houbou a klasickým saponátem, můžete ji dát i do myčky nádobí. Skladujte srolované nebo naplocho na suchém, chladnějším místě. Vyvarujte se používání ostrých předmětů, abyste ji neporušili. Podložka se před pečením nevymazává žádným tukem.