PREMIUM PRODUKT je značka, záruka nejvyšší kvality za poměrnou cenu tohoto výrobku. Nikde jinde nekoupíte takový výrobek s takovou vůní, chutí a vzhledem. Naše výrobky nejsou vyráběny v průmyslovém měřítku. Naše ryby, které udíme, jsou z prvního druhu. Udíme přirozeně Nabízíme pouze osvědčené, pečlivě vybrané lahůdkové výrobky, které si již našly své odběratele po celém světě. Sázíme na kvalitu, 1 kus zakoupený je 0,5 kg 2 kusy zakoupené jsou 1 kg 3 kusy jsou 1,5 kg a tak dále... Nabízím k... Celý popis
Koupit za 143 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
PREMIUM PRODUKT je značka, záruka nejvyšší kvality za poměrnou cenu tohoto výrobku. Nikde jinde nekoupíte takový výrobek s takovou vůní, chutí a vzhledem. Naše výrobky nejsou vyráběny v průmyslovém měřítku. Naše ryby, které udíme, jsou z prvního druhu. Udíme přirozeně
Nabízíme pouze osvědčené, pečlivě vybrané lahůdkové výrobky, které si již našly své odběratele po celém světě. Sázíme na kvalitu,
1 kus zakoupený je 0,5 kg
2 kusy zakoupené jsou 1 kg
3 kusy jsou 1,5 kg a tak dále...
Nabízím k prodeji V PRVNÍM DRUHU čistý filé bez kosti FILÉ Z MAKRELI VDENÉ ZA STUDENA. Solené a uzené přirozeně
listnatým stromem (buk, jabloň, švestka, olše)
Bez umělých konzervantů
Skladování:
Uchovávejte při teplotě 2-6 °C
bez umělých konzervantů
Jediným konzervačním prostředkem je jodovaná kamenná sůl
originální fotografie našeho produktu
Nabízíme pouze osvědčené, pečlivě vybrané lahůdkové výrobky, které si již našly své odběratele po celém světě. Sázíme na kvalitu,
Produkty jsou hermeticky balené. V letní sezóně zasíláme chladicí vložku z důvodu ekologie, protože chceme být ekologičtí, ale máte možnost koupit si polystyrenový box na jiné aukci za příplatek. Pokud si koupíte větší množství, např. 1 kg, zašleme vám ho v jednom balení 1 kg. Pokud chcete, aby bylo zabaleno samostatně, informujte nás o tom.
MAKRELA UZENÁ ZA STUDENA 1000 +/-20 g
SVAČINKA K PIVU
Nutriční hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1020 kJ
Tuky 19,4 g
- z toho nasycené kyseliny 5,5 g
Sacharidy. 0,1 g
- z toho cukr < 0,5 g
Bílkoviny 17,6 g
Sůl 3,8 g
Složení: Makrela, sůl, cukr, kouř.
přírodní uzené ryby – ta vůně, chuť a vůně
Zatímco uzení pomocí kouřového koncentrátu trvá několik minut, tradiční proces uzení je časově náročný a znalostně náročný proces. Zde není možné postavit obyčejného, náhodného člověka, musí to být odborník ve svém oboru tzv. Kuřák. Uzení ryb není vůbec snadné, vyžaduje znalosti, přístup k vysoce kvalitní surovině z oblasti odbornosti a času. Uzení přírodním kouřem vyžaduje péči o hustotu kouře, rychlost jeho proudění, udržování konstantní teploty, zaměstnávání odborníka, nákup dřeva a jeho skladování. Uzení je proces nasycení uzeniny složkami kouře. V důsledku tohoto procesu dochází k odpařování vody a přeměně bílkovin, díky čemuž je prodloužena životnost speciality. Fenoly obsažené v kouři dodávají uzenině charakteristickou barvu a vůni a díky odpařování vody se zvyšuje nasycení soli v uzenině. v Polsku se uzeniny udí listnatým dřevem.
Všichni máme rádi uzeniny, ale mnoho gurmánů netuší, jak jsou uzené ryby dostupné ve velkých obchodech. Bohužel, ale ve většině případů místo kouřem uzené ryby z sezónního dřeva z polních udíren máme krásně vypadající uzeniny namočené v chemických přípravcích v tzv. v kouřových kapalinách. Okamžitě nám vyvstává otázka, ale jak je to možné? Nejsou všechny ryby uzené dřevěným kouřem? Jaký je tedy rozdíl mezi kouřovým uzením v polní udírně a chemickým uzením? Čím se vyznačuje dobrá uzená ryba?
Chemicky uzené ryby, neboli tekutý kouř
Chemické uzené ryby jsou podrobeny procesu, který jim rychle dodává barvu a chuť uzeného pokrmu. Naopak tradiční uzení ryb trvá několik hodin. Proč firmy používají chemické uzení místo přírodního kouře? Odpověď je jednoduchá, šetří to čas, ale i peníze. Uzení ryb přírodním kouřem je nákladné. Generuje náklady, jako jsou: kvalifikovaní udírni, kde v případě i malé firmy potřebujeme dva nebo dokonce tři z nich, nákup a skladování dřeva, které je drahé, k tomu jsou potřeba udírny, jejichž náklady na údržbu jsou také vysoké. Chemické uzení se proto pro mnoho velkých obchodů ukázalo jako vynikající alternativa, která přináší obrovskou úsporu času i peněz. Stačí na několik minut ponořit rybu do chemického roztoku a už máme krásně vypadající uzeninu. Tato zrychlená metoda uzení se velmi líbila producentům ryb. Uzení nejen trvá krátkou dobu, ale ještě nezpůsobuje ztrátu hmotnosti masa. V případě uzení přírodním kouřem dochází k velkému úbytku hmotnosti masa, protože asi 30%.40% Zajímá nás, zda v tomto ohledu existují ještě firmy, které udí přírodním kouřem? Tak to je. Jednou z takových společností je naše firma – nabízíme vlastní, tradiční výrobky – velmi dobré ryby, které jsou uzené kouřem ze dřeva ve speciálně k tomu připravených udírnách.
Nabízíme pouze osvědčené, pečlivě vybrané lahůdkové výrobky, které si již našly své odběratele po celém světě. Sázíme na kvalitu,
1 kus zakoupený je 0,5 kg
2 kusy zakoupené jsou 1 kg
3 kusy jsou 1,5 kg a tak dále...
Nabízím k prodeji V PRVNÍM DRUHU čistý filé bez kosti FILÉ Z MAKRELI VDENÉ ZA STUDENA. Solené a uzené přirozeně
listnatým stromem (buk, jabloň, švestka, olše)
Bez umělých konzervantů
Skladování:
Uchovávejte při teplotě 2-6 °C
bez umělých konzervantů
Jediným konzervačním prostředkem je jodovaná kamenná sůl
originální fotografie našeho produktu
Nabízíme pouze osvědčené, pečlivě vybrané lahůdkové výrobky, které si již našly své odběratele po celém světě. Sázíme na kvalitu,
Produkty jsou hermeticky balené. V letní sezóně zasíláme chladicí vložku z důvodu ekologie, protože chceme být ekologičtí, ale máte možnost koupit si polystyrenový box na jiné aukci za příplatek. Pokud si koupíte větší množství, např. 1 kg, zašleme vám ho v jednom balení 1 kg. Pokud chcete, aby bylo zabaleno samostatně, informujte nás o tom.
MAKRELA UZENÁ ZA STUDENA 1000 +/-20 g
SVAČINKA K PIVU
Nutriční hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1020 kJ
Tuky 19,4 g
- z toho nasycené kyseliny 5,5 g
Sacharidy. 0,1 g
- z toho cukr < 0,5 g
Bílkoviny 17,6 g
Sůl 3,8 g
Složení: Makrela, sůl, cukr, kouř.
přírodní uzené ryby – ta vůně, chuť a vůně
Zatímco uzení pomocí kouřového koncentrátu trvá několik minut, tradiční proces uzení je časově náročný a znalostně náročný proces. Zde není možné postavit obyčejného, náhodného člověka, musí to být odborník ve svém oboru tzv. Kuřák. Uzení ryb není vůbec snadné, vyžaduje znalosti, přístup k vysoce kvalitní surovině z oblasti odbornosti a času. Uzení přírodním kouřem vyžaduje péči o hustotu kouře, rychlost jeho proudění, udržování konstantní teploty, zaměstnávání odborníka, nákup dřeva a jeho skladování. Uzení je proces nasycení uzeniny složkami kouře. V důsledku tohoto procesu dochází k odpařování vody a přeměně bílkovin, díky čemuž je prodloužena životnost speciality. Fenoly obsažené v kouři dodávají uzenině charakteristickou barvu a vůni a díky odpařování vody se zvyšuje nasycení soli v uzenině. v Polsku se uzeniny udí listnatým dřevem.
Všichni máme rádi uzeniny, ale mnoho gurmánů netuší, jak jsou uzené ryby dostupné ve velkých obchodech. Bohužel, ale ve většině případů místo kouřem uzené ryby z sezónního dřeva z polních udíren máme krásně vypadající uzeniny namočené v chemických přípravcích v tzv. v kouřových kapalinách. Okamžitě nám vyvstává otázka, ale jak je to možné? Nejsou všechny ryby uzené dřevěným kouřem? Jaký je tedy rozdíl mezi kouřovým uzením v polní udírně a chemickým uzením? Čím se vyznačuje dobrá uzená ryba?
Chemicky uzené ryby, neboli tekutý kouř
Chemické uzené ryby jsou podrobeny procesu, který jim rychle dodává barvu a chuť uzeného pokrmu. Naopak tradiční uzení ryb trvá několik hodin. Proč firmy používají chemické uzení místo přírodního kouře? Odpověď je jednoduchá, šetří to čas, ale i peníze. Uzení ryb přírodním kouřem je nákladné. Generuje náklady, jako jsou: kvalifikovaní udírni, kde v případě i malé firmy potřebujeme dva nebo dokonce tři z nich, nákup a skladování dřeva, které je drahé, k tomu jsou potřeba udírny, jejichž náklady na údržbu jsou také vysoké. Chemické uzení se proto pro mnoho velkých obchodů ukázalo jako vynikající alternativa, která přináší obrovskou úsporu času i peněz. Stačí na několik minut ponořit rybu do chemického roztoku a už máme krásně vypadající uzeninu. Tato zrychlená metoda uzení se velmi líbila producentům ryb. Uzení nejen trvá krátkou dobu, ale ještě nezpůsobuje ztrátu hmotnosti masa. V případě uzení přírodním kouřem dochází k velkému úbytku hmotnosti masa, protože asi 30%.40% Zajímá nás, zda v tomto ohledu existují ještě firmy, které udí přírodním kouřem? Tak to je. Jednou z takových společností je naše firma – nabízíme vlastní, tradiční výrobky – velmi dobré ryby, které jsou uzené kouřem ze dřeva ve speciálně k tomu připravených udírnách.