Kulatá ošatka z dřevité celulozy na kynutí chleba. Na bochník cca 1kg Výborně se s ní pracuje, chleba se nelepí a jde krásně vyklopit i bez vysypání!!! Průměr ošatky 22cm OŠATKY NA KYNUTÍ CHLEBA Z DŘEVITÉ CELULÓZY* čistý přírodní produkt šetrný k životnímu prostředí* prodyšný odolný a biologicky rozložitelný* testovaný a schválený pro styk s potravinami* jsou vyrobené v německu z celulózy z místního smrkového dreva, kde je takto vyrábejí již od roku 1920* materiál je bez chemických prísad a... Celý popis
Koupit za 240 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Kulatá ošatka z dřevité celulozy na kynutí chleba. Na bochník cca 1kg
Výborně se s ní pracuje, chleba se nelepí a jde krásně vyklopit i bez vysypání!!!
Průměr ošatky 22cm
OŠATKY NA KYNUTÍ CHLEBA Z DŘEVITÉ CELULÓZY* čistý přírodní produkt šetrný k životnímu prostředí* prodyšný odolný a biologicky rozložitelný* testovaný a schválený pro styk s potravinami* jsou vyrobené v německu z celulózy z místního smrkového dreva, kde je takto vyrábejí již od roku 1920* materiál je bez chemických prísad a vyrábí se ciste fyzikálním zpusobem, ošatky jsou pak lisovány tlakem a vysušeny* Lépe drží teplo pri kynutí, dobre se z nich bochník vyklápí a nelepí se do drážek jako je tomu u pedigu, snadno se cistí oproti jiným materiálum, u kterých zustává v drážkách mnohem více zbytku mouky a testa, které mohou zacít casem plesnivet* pred prvním použitím stací ošatku lehce vysypat trochou mouky nebo škrobu* jsou urceny jen pro kynutí ne pro pecení!
* musí se po použití nechat vyschnout, aby se v nich neutvořila plísen, obcas je dobré je zbavit zbytku mouky kartáčem a nechat v chladnoucí troube při zbytkovém teplu pořádne vysušit
*ujistěte se, že ošatku po každém použití řádně vysušíte, aby nedošlo k plísni
Výborně se s ní pracuje, chleba se nelepí a jde krásně vyklopit i bez vysypání!!!
Průměr ošatky 22cm
OŠATKY NA KYNUTÍ CHLEBA Z DŘEVITÉ CELULÓZY* čistý přírodní produkt šetrný k životnímu prostředí* prodyšný odolný a biologicky rozložitelný* testovaný a schválený pro styk s potravinami* jsou vyrobené v německu z celulózy z místního smrkového dreva, kde je takto vyrábejí již od roku 1920* materiál je bez chemických prísad a vyrábí se ciste fyzikálním zpusobem, ošatky jsou pak lisovány tlakem a vysušeny* Lépe drží teplo pri kynutí, dobre se z nich bochník vyklápí a nelepí se do drážek jako je tomu u pedigu, snadno se cistí oproti jiným materiálum, u kterých zustává v drážkách mnohem více zbytku mouky a testa, které mohou zacít casem plesnivet* pred prvním použitím stací ošatku lehce vysypat trochou mouky nebo škrobu* jsou urceny jen pro kynutí ne pro pecení!
* musí se po použití nechat vyschnout, aby se v nich neutvořila plísen, obcas je dobré je zbavit zbytku mouky kartáčem a nechat v chladnoucí troube při zbytkovém teplu pořádne vysušit
*ujistěte se, že ošatku po každém použití řádně vysušíte, aby nedošlo k plísni