Sůl na peklování 1 kg Peklosol peklící | Kol-Pol⭐⭐⭐⭐⭐Sůl na peklování 1 kg ✅ Sůl na pečení – ideální složka, díky které je maso jemné a šťavnaté. ✅ Pomáhá konzervovat a zároveň zachovává výraznou chuť. ✅ Vytahuje vodu z masa a tím omezuje v něm růst bakterií. ✅ Vynikající pro přímé použití nebo tvorbu roztoku. ✅ Must-have pro milovníky masa a domácího pečení. Sůl na pečení – tajemství dokonalé chuti, díky které vaše maso získá nový rozměr. Jedná se o směs soli a konzervační látky, díky níž... Celý popis
Koupit za 28 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
Prášková solicí sůl Kol-pol 1 kg
Doprava:
49 Kč
Skladem
28 Kč
Koupit za 28 Kč
Popis
Sůl na peklování 1 kg Peklosol peklící | Kol-Pol⭐⭐⭐⭐⭐Sůl na peklování 1 kg
✅ Sůl na pečení – ideální složka, díky které je maso jemné a šťavnaté.
✅ Pomáhá konzervovat a zároveň zachovává výraznou chuť.
✅ Vytahuje vodu z masa a tím omezuje v něm růst bakterií.
✅ Vynikající pro přímé použití nebo tvorbu roztoku.
✅ Must-have pro milovníky masa a domácího pečení.
Sůl na pečení – tajemství dokonalé chuti, díky které vaše maso získá nový rozměr. Jedná se o směs soli a konzervační látky, díky níž je maso jemné a šťavnaté a zároveň si zachovává výraznou chuť. Vynikající pro přímé použití nebo tvorbu pekelného roztoku. Je to nutnost pro všechny milovníky masa a domácího pečení!
✅ Složení
Peklová sůl
✅ Čistá hmotnost
1000 g
✅ Použití
Sůl doporučujeme zejména pro vepřové maso a zvěřinu. Stojí za to vědět, že kousky masa, které chceme podrobit peklování, by neměly být menší než 3 kg. Je také třeba pamatovat na oddělení kostí. Peklovat můžeme třemi způsoby: za sucha, potřením soli připraveného masa, za mokra, držením ve vodě s přídavkem soli nebo vstřikováním roztoku přímo do kousku masa. Pečené maso by mělo být uchováváno v chladničce při teplotě 4 až 8 °C a převraceno každé 2 dny. Účelem solené soli je pouze veškerá konzervace masa nebo příprava marinád, proto by neměla být používána k přímému dochucování hotových pokrmů.
✅ Typ balení
Produkt je balen v silných obalech typu „doypack“, které mají strunové zapínání a jsou svařované pro zachování čerstvosti. Struna umožňuje opakované otevírání a zavírání obalu. Způsob balení představuje ilustrační obrázek na aukci.
✅ Způsob skladování
Uchovávejte na suchém a chladném místě.
✅ Termíny použitelnosti
Všechny výrobky mají dlouhou trvanlivost, minimálně 4 měsíce od data nákupu.
✅ Informace o alergenech
Produkt může obsahovat stopy produktů balených v zařízení mj. různé ořechy, sezam, sója, výrobky obsahující lepek.
✅ Výrobce / Distributor
KOL-POL, Stasiówka 167A, 39-200 Dębica
✨ Zdravá značka roku ✨
Značka Kol-Pol je nezpochybnitelným lídrem v prodeji potravin v v Polsku. Více než 90 % zákazníků se k nám vrací pro další objednávky. Proč? Protože jsme hodni vaší důvěry. To dokazuje nejen skutečnost, že naše zákazníky stavíme na první místo, ale také to, že jsme v roce 2023 získali titul Zdravá značka roku , což jen potvrzuje naši angažovanost a plnění úkolů, které nám byly svěřeny zpěvem. Je to pro nás obrovské ocenění a motivace k další práci.
Budeme dělat vše pro to, abyste byli spokojeni s nákupem nejlepších potravin právě v Kol-Polu!
✅ Sůl na pečení – ideální složka, díky které je maso jemné a šťavnaté.
✅ Pomáhá konzervovat a zároveň zachovává výraznou chuť.
✅ Vytahuje vodu z masa a tím omezuje v něm růst bakterií.
✅ Vynikající pro přímé použití nebo tvorbu roztoku.
✅ Must-have pro milovníky masa a domácího pečení.
Sůl na pečení – tajemství dokonalé chuti, díky které vaše maso získá nový rozměr. Jedná se o směs soli a konzervační látky, díky níž je maso jemné a šťavnaté a zároveň si zachovává výraznou chuť. Vynikající pro přímé použití nebo tvorbu pekelného roztoku. Je to nutnost pro všechny milovníky masa a domácího pečení!
✅ Složení
Peklová sůl
✅ Čistá hmotnost
1000 g
✅ Použití
Sůl doporučujeme zejména pro vepřové maso a zvěřinu. Stojí za to vědět, že kousky masa, které chceme podrobit peklování, by neměly být menší než 3 kg. Je také třeba pamatovat na oddělení kostí. Peklovat můžeme třemi způsoby: za sucha, potřením soli připraveného masa, za mokra, držením ve vodě s přídavkem soli nebo vstřikováním roztoku přímo do kousku masa. Pečené maso by mělo být uchováváno v chladničce při teplotě 4 až 8 °C a převraceno každé 2 dny. Účelem solené soli je pouze veškerá konzervace masa nebo příprava marinád, proto by neměla být používána k přímému dochucování hotových pokrmů.
✅ Typ balení
Produkt je balen v silných obalech typu „doypack“, které mají strunové zapínání a jsou svařované pro zachování čerstvosti. Struna umožňuje opakované otevírání a zavírání obalu. Způsob balení představuje ilustrační obrázek na aukci.
✅ Způsob skladování
Uchovávejte na suchém a chladném místě.
✅ Termíny použitelnosti
Všechny výrobky mají dlouhou trvanlivost, minimálně 4 měsíce od data nákupu.
✅ Informace o alergenech
Produkt může obsahovat stopy produktů balených v zařízení mj. různé ořechy, sezam, sója, výrobky obsahující lepek.
✅ Výrobce / Distributor
KOL-POL, Stasiówka 167A, 39-200 Dębica
✨ Zdravá značka roku ✨
Značka Kol-Pol je nezpochybnitelným lídrem v prodeji potravin v v Polsku. Více než 90 % zákazníků se k nám vrací pro další objednávky. Proč? Protože jsme hodni vaší důvěry. To dokazuje nejen skutečnost, že naše zákazníky stavíme na první místo, ale také to, že jsme v roce 2023 získali titul Zdravá značka roku , což jen potvrzuje naši angažovanost a plnění úkolů, které nám byly svěřeny zpěvem. Je to pro nás obrovské ocenění a motivace k další práci.
Budeme dělat vše pro to, abyste byli spokojeni s nákupem nejlepších potravin právě v Kol-Polu!
Parametry
| Výrobce | Kol-Pol |