Deutsche See Filety ze sledě v rajčatovém krému 200g Oblíbená rybí specialita s jemnou texturou a vyváženou chutí! Vychutnejte si kvalitní sleďové filety v lahodném rajčatovém krému, doplněném vybraným kořením pro dokonale vyvážený chuťový zážitek. Skvěle se hodí k čerstvému pečivu, vařeným bramborám nebo jako doplněk k lehkým salátům. ✅ Tradiční receptura✅ Ideální jako rychlá večeře nebo pohoštění✅ Bez zbytečných konzervantů Klasika, kterou by neměl žádný milovník rybích delikates minout!... Celý popis
Koupit za 51 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Deutsche See Filety ze sledě v rajčatovém krému 200g
Oblíbená rybí specialita s jemnou texturou a vyváženou chutí!
Vychutnejte si kvalitní sleďové filety v lahodném rajčatovém krému, doplněném vybraným kořením pro dokonale vyvážený chuťový zážitek. Skvěle se hodí k čerstvému pečivu, vařeným bramborám nebo jako doplněk k lehkým salátům.
✅ Tradiční receptura✅ Ideální jako rychlá večeře nebo pohoštění✅ Bez zbytečných konzervantů
Klasika, kterou by neměl žádný milovník rybích delikates minout!
Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.
Složení
Sleďové filety 60 %, rajčatový protlak 14,2 %, voda, řepkový olej, cukr, vinný lihový ocet, sůl, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: guarová guma, koření, aroma.
Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g
Energie
881kJ/212kcal
Tuky
17,0g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,3g
Sacharidy
4,8g
Z toho cukry
4,5g
Bílkoviny
10g
Sůl
1,0g
Země původu: Lotyšsko
Recept
Chléb s avokádem, rukolou a filety ze sledě v rajčatové omáčce (2 porce)
Ingredience
-
1 konzerva filetů ze sledě v rajčatovém krému (Deutsche See)
-
1 červená cibule
-
60 g rukoly
-
1 avokádo
-
1/2 citronu
-
sůl a čerstvě mletý pepř
-
6 lžic čerstvého smetanového sýra (např. Lučina, Philadelphia)
-
8 plátků selského chleba
Postup
-
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké kroužky. Rukolu omyjte a důkladně osušte. Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a dužinu rozmačkejte vidličkou. Dochutťe trochou citronové šťávy, solí a pepřem.
-
Smetanový sýr promíchejte dohladka a také jej dochuťte trochou citronové šťávy, solí a pepřem. Filety z herinka natrhejte vidličkou na větší kousky.
-
Plátky chleba opečte v toustovači nebo na suché pánvi. Čtyři plátky potřete avokádovou směsí, další čtyři smetanovým sýrem. Všechny plátky obložte rukolou.
-
Na obložené chleby rovnoměrně rozdělte herinkové filety a cibulové kroužky. Zakápněte trochou rajčatové omáčky z konzervy a dochuťte čerstvě mletým pepřem.
Tip: Na závěr můžete sendviče jemně posypat nastrouhanou citronovou kůrou – dodá svěží chuť.
Oblíbená rybí specialita s jemnou texturou a vyváženou chutí!
Vychutnejte si kvalitní sleďové filety v lahodném rajčatovém krému, doplněném vybraným kořením pro dokonale vyvážený chuťový zážitek. Skvěle se hodí k čerstvému pečivu, vařeným bramborám nebo jako doplněk k lehkým salátům.
✅ Tradiční receptura✅ Ideální jako rychlá večeře nebo pohoštění✅ Bez zbytečných konzervantů
Klasika, kterou by neměl žádný milovník rybích delikates minout!
Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.
Složení
Sleďové filety 60 %, rajčatový protlak 14,2 %, voda, řepkový olej, cukr, vinný lihový ocet, sůl, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: guarová guma, koření, aroma.
Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g
Energie
881kJ/212kcal
Tuky
17,0g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,3g
Sacharidy
4,8g
Z toho cukry
4,5g
Bílkoviny
10g
Sůl
1,0g
Země původu: Lotyšsko
Recept
Chléb s avokádem, rukolou a filety ze sledě v rajčatové omáčce (2 porce)
Ingredience
-
1 konzerva filetů ze sledě v rajčatovém krému (Deutsche See)
-
1 červená cibule
-
60 g rukoly
-
1 avokádo
-
1/2 citronu
-
sůl a čerstvě mletý pepř
-
6 lžic čerstvého smetanového sýra (např. Lučina, Philadelphia)
-
8 plátků selského chleba
Postup
-
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké kroužky. Rukolu omyjte a důkladně osušte. Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a dužinu rozmačkejte vidličkou. Dochutťe trochou citronové šťávy, solí a pepřem.
-
Smetanový sýr promíchejte dohladka a také jej dochuťte trochou citronové šťávy, solí a pepřem. Filety z herinka natrhejte vidličkou na větší kousky.
-
Plátky chleba opečte v toustovači nebo na suché pánvi. Čtyři plátky potřete avokádovou směsí, další čtyři smetanovým sýrem. Všechny plátky obložte rukolou.
-
Na obložené chleby rovnoměrně rozdělte herinkové filety a cibulové kroužky. Zakápněte trochou rajčatové omáčky z konzervy a dochuťte čerstvě mletým pepřem.
Tip: Na závěr můžete sendviče jemně posypat nastrouhanou citronovou kůrou – dodá svěží chuť.
Parametry
| Výrobce | Deutsche See |