Deutsche See Filety ze sledě v rajčatovém krému 200g Oblíbená rybí specialita s jemnou texturou a vyváženou chutí! Vychutnejte si kvalitní sleďové filety v lahodném rajčatovém krému, doplněném vybraným kořením pro dokonale vyvážený chuťový zážitek. Skvěle se hodí k čerstvému pečivu, vařeným bramborám nebo jako doplněk k lehkým salátům. ✅ Tradiční receptura✅ Ideální jako rychlá večeře nebo pohoštění✅ Bez zbytečných konzervantů Klasika, kterou by neměl žádný milovník rybích delikates minout!... Celý popis

Koupit za 51 Kč

Popis

Deutsche See Filety ze sledě v rajčatovém krému 200g

Oblíbená rybí specialita s jemnou texturou a vyváženou chutí!

Vychutnejte si kvalitní sleďové filety v lahodném rajčatovém krému, doplněném vybraným kořením pro dokonale vyvážený chuťový zážitek. Skvěle se hodí k čerstvému pečivu, vařeným bramborám nebo jako doplněk k lehkým salátům.

✅ Tradiční receptura✅ Ideální jako rychlá večeře nebo pohoštění✅ Bez zbytečných konzervantů

Klasika, kterou by neměl žádný milovník rybích delikates minout!

Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.

Složení
Sleďové filety 60 %, rajčatový protlak 14,2 %, voda, řepkový olej, cukr, vinný lihový ocet, sůl, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: guarová guma, koření, aroma.

Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C

Výživové údaje 

Výživové údaje na 100g 

Energie 

881kJ/212kcal

Tuky 

17,0g

Z toho nasycené mastné kyseliny
2,3g 

Sacharidy 

4,8g

Z toho cukry 
4,5g 

Bílkoviny 
10g 

Sůl 
1,0g 

 

Země původu: Lotyšsko

 

Recept

Chléb s avokádem, rukolou a filety ze sledě v rajčatové omáčce (2 porce) 
Ingredience

-

1 konzerva filetů ze sledě v rajčatovém krému (Deutsche See)

-

1 červená cibule

-

60 g rukoly

-

1 avokádo

-

1/2 citronu

-

sůl a čerstvě mletý pepř

-

6 lžic čerstvého smetanového sýra (např. Lučina, Philadelphia)

-

8 plátků selského chleba

Postup

-

Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké kroužky. Rukolu omyjte a důkladně osušte. Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a dužinu rozmačkejte vidličkou. Dochutťe trochou citronové šťávy, solí a pepřem.

-

Smetanový sýr promíchejte dohladka a také jej dochuťte trochou citronové šťávy, solí a pepřem. Filety z herinka natrhejte vidličkou na větší kousky.

-

Plátky chleba opečte v toustovači nebo na suché pánvi. Čtyři plátky potřete avokádovou směsí, další čtyři smetanovým sýrem. Všechny plátky obložte rukolou.

-

Na obložené chleby rovnoměrně rozdělte herinkové filety a cibulové kroužky. Zakápněte trochou rajčatové omáčky z konzervy a dochuťte čerstvě mletým pepřem.

Tip: Na závěr můžete sendviče jemně posypat nastrouhanou citronovou kůrou – dodá svěží chuť.

 

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Deutsche See