>DIA Oplatka s krémovou náplní s fruktózou a vanilkovou příchutí po krajích omáčená kakaovou polevou. Vhodné i pro diabetiky a celiaky. Složení: rostlinný tuk částečně hydrogenovaný (palmový, řepkový), fruktóza 19,8%, kukuřičný škrob, sušená syrovátka, bramborový škrob, kukuřičná mouka, pohanková mouka, odtučněné kakao 1,9%, laktóza, maltodextrin, zahušťovadlo (guarová guma), kypřící látky (uhličitany sodné a amonné), emulgátory (lecitiny polyglycerolpolyricínoleát), aromata, kyselina listová.... Celý popis
Koupit za 19 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
Celi hope Oplatka polomáčená vanilková, bez lepku 35g
Doprava:
49 Kč
Skladem
19 Kč
Koupit za 19 Kč
97 %
Celi Hope Oplatka vanilková 35g
Doprava:
69 Kč
Skladem
17 Kč
Koupit za 17 Kč
Popis
>DIA Oplatka s krémovou náplní s fruktózou a vanilkovou příchutí po krajích omáčená kakaovou polevou. Vhodné i pro diabetiky a celiaky.
Složení: rostlinný tuk částečně hydrogenovaný (palmový, řepkový), fruktóza 19,8%, kukuřičný škrob, sušená syrovátka, bramborový škrob, kukuřičná mouka, pohanková mouka, odtučněné kakao 1,9%, laktóza, maltodextrin, zahušťovadlo (guarová guma), kypřící látky (uhličitany sodné a amonné), emulgátory (lecitiny polyglycerolpolyricínoleát), aromata, kyselina listová. Přirozený zdroj flavonoidů rutin. Obsahuje: mléko. Může obsahovat stopy arašídů, lískových ořechů, sóji, vajec, sezamu.
Obsah: 35g
Složení: rostlinný tuk částečně hydrogenovaný (palmový, řepkový), fruktóza 19,8%, kukuřičný škrob, sušená syrovátka, bramborový škrob, kukuřičná mouka, pohanková mouka, odtučněné kakao 1,9%, laktóza, maltodextrin, zahušťovadlo (guarová guma), kypřící látky (uhličitany sodné a amonné), emulgátory (lecitiny polyglycerolpolyricínoleát), aromata, kyselina listová. Přirozený zdroj flavonoidů rutin. Obsahuje: mléko. Může obsahovat stopy arašídů, lískových ořechů, sóji, vajec, sezamu.
Obsah: 35g
Parametry
| Výrobce | Celihope |
| Příchuť | vanilkové |
| Hmotnost | 35 g |
| Značka | Celihope |
| Bezlepkové | ano |
| Bio | ne |
| S polevou | ano |