Olej s regeneračními účinky pro masáže těla i k péči o vlasy. Rostlinné oleje jsou vhodnými nosiči nejen éterických olejů, ale tvoří i základ olejových macerátů. Olejový macerát je výluh rostliny v oleji, do kterého z ní přechází účinné v olejích rozpustné látky. Tento způsob extrakce se tradičně nazývá macerace. V aromaterapii jsou maceráty jedinečnou a neodmyslitelnou součástí masážních a regeneračních olejů, krémů, balzámů a mastí. Kaštanový olej při pravidelném zevním použití může zlepšovat... Celý popis
Koupit za 392 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Aroma KH Karel Hadek KAŠTANOVÝ OLEJ Objem: 215 ml
Doprava:
85 Kč
392 Kč
Koupit za 392 Kč

Karel Hadek KAŠTANOVÝ OLEJ 215 ml
Doprava:
70 Kč
392 Kč
Koupit za 392 Kč
Popis
Olej s regeneračními účinky pro masáže těla i k péči o vlasy. Rostlinné oleje jsou vhodnými nosiči nejen éterických olejů, ale tvoří i základ olejových macerátů. Olejový macerát je výluh rostliny v oleji, do kterého z ní přechází účinné v olejích rozpustné látky. Tento způsob extrakce se tradičně nazývá macerace. V aromaterapii jsou maceráty jedinečnou a neodmyslitelnou součástí masážních a regeneračních olejů, krémů, balzámů a mastí. Kaštanový olej při pravidelném zevním použití může zlepšovat látkovou výměnu v místě aplikace. Užitečný je při bolestech kloubů, svalů nebo vazů. V přípravcích vlasové kosmetiky může zlepšovat látkovou výměnu a fyziologické funkce vlasové pokožky. Přidává se do regeneračních olejů a krémů určených především pro pleť s rozšířenými žilkami. Při masáži je jemný, dobře vstřebatelný a nezanechává lesk.
Fyzikální vlastnosti: čirá, slabě žlutá olejovitá kapalina. Získává se macerací moučky z plodů kaštanu koňského.
Bod tuhnutí: pod − 8 °C
Relativní hustota při 20 °C cca 0,92 g/cm³
Fyzikální vlastnosti: čirá, slabě žlutá olejovitá kapalina. Získává se macerací moučky z plodů kaštanu koňského.
Bod tuhnutí: pod − 8 °C
Relativní hustota při 20 °C cca 0,92 g/cm³
Parametry
Výrobce | Karel Hadek |
Objem | 215 ml |