Nekton Makrela ve vlastní šťávě GASTRO 900g Makrela obsahuje velké množství kvalitní bílkoviny a omega-3 nenasycených mastných kyselin, zvláště je bohatá na vitamin B12, selen, niacin, fosfor, vitamín D a další prospěšné látky. Makrela může zároveň pomoci s vysokou hladinou cholesterolu. Složení výrobku: Makrela japonská (Scomber colias) 77,8%, nálev 22,2% (pitná voda, jedlá sůl 1%). Hmotnost pevného podílu: 700 g. Skladování: Skladujte a uchovávejte při teplotě +2°C až +28°C. Po otevření... Celý popis
Koupit za 155 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Nekton Makrela ve vlastní šťávě 900 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
155 Kč
Koupit za 155 Kč
NEKTON Makrela ve vlastní šťávě 900 g
Doprava:
zdarma
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Nekton Makrela ve vlastní šťávě 900 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Nekton Makrela ve vlastní šťávě 900 g
Doprava:
59 Kč
155 Kč
Koupit za 155 Kč
Nekton Makrela ve vlastní šťávě 1000 g 900g
Doprava:
69 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Popis
Nekton Makrela ve vlastní šťávě GASTRO 900g
Makrela obsahuje velké množství kvalitní bílkoviny a omega-3 nenasycených mastných kyselin, zvláště je bohatá na vitamin B12, selen, niacin, fosfor, vitamín D a další prospěšné látky. Makrela může zároveň pomoci s vysokou hladinou cholesterolu.
Složení výrobku: Makrela japonská (Scomber colias) 77,8%, nálev 22,2% (pitná voda, jedlá sůl 1%). Hmotnost pevného podílu: 700 g.
Skladování: Skladujte a uchovávejte při teplotě +2°C až +28°C. Po otevření uchovávejte při teplotě do +6°C a spotřebujte do 24 hodin.
Výživové údaje na 100g výrobku: Energetická hodnota 808 kJ / 193 kcal. Tuky 19 g, z toho nasycené mastné kyseliny 17 g. Sacharidy 2 g, z toho cukry 0 g. Bílkoviny 16 g. Sůl 1 g.
Způsob produkce: Odlov v moři
Země původu: Maroko
Makrela obsahuje velké množství kvalitní bílkoviny a omega-3 nenasycených mastných kyselin, zvláště je bohatá na vitamin B12, selen, niacin, fosfor, vitamín D a další prospěšné látky. Makrela může zároveň pomoci s vysokou hladinou cholesterolu.
Složení výrobku: Makrela japonská (Scomber colias) 77,8%, nálev 22,2% (pitná voda, jedlá sůl 1%). Hmotnost pevného podílu: 700 g.
Skladování: Skladujte a uchovávejte při teplotě +2°C až +28°C. Po otevření uchovávejte při teplotě do +6°C a spotřebujte do 24 hodin.
Výživové údaje na 100g výrobku: Energetická hodnota 808 kJ / 193 kcal. Tuky 19 g, z toho nasycené mastné kyseliny 17 g. Sacharidy 2 g, z toho cukry 0 g. Bílkoviny 16 g. Sůl 1 g.
Způsob produkce: Odlov v moři
Země původu: Maroko
Parametry
Výrobce | Nekton |