PRAVÁ TEPLÁ ČOKOLÁDA - HOŘKÁ Připravte si pravou teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přidaných látek. Nejedná se o horkou čokoládu z prášku! Ve dnech 17. - 20.2. 2016 jsme se zúčastnili veletrhu Salima 2016 v Brně, kde jsme získali ocenění ZLATÁ SALIMA 2016 za tento náš produkt: teplá hořká čokoláda. V roce 2014 jsme toto ocenění získali také, tentokrát za naši... Celý popis
Koupit za 1 251 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
PRAVÁ TEPLÁ ČOKOLÁDA - HOŘKÁ
Připravte si pravou teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přidaných látek.
Nejedná se o horkou čokoládu z prášku!
Ve dnech 17. - 20.2. 2016 jsme se zúčastnili veletrhu Salima 2016 v Brně, kde jsme získali ocenění ZLATÁ SALIMA 2016 za tento náš produkt: teplá hořká čokoláda.
V roce 2014 jsme toto ocenění získali také, tentokrát za naši mléčnou čokoládu 51%.
Návod k přípravě:
Čokoládu nahříváme za občasného míchání ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout při tomto způsobu 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme dle potřeby studenou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Čokoládu lze také přímo zalít horkou vodou a pečlivě promíchat. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Doporučené dávkování:
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce
Složení: kakaové boby, kak.hmota, kak. máslo, třtinová šťáva Panela Bio, kakaový podíl minimálně 60%.
Balení:
* 100g
* 200g
* 500g
* 1000g
Připravte si pravou teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přidaných látek.
Nejedná se o horkou čokoládu z prášku!
Ve dnech 17. - 20.2. 2016 jsme se zúčastnili veletrhu Salima 2016 v Brně, kde jsme získali ocenění ZLATÁ SALIMA 2016 za tento náš produkt: teplá hořká čokoláda.
V roce 2014 jsme toto ocenění získali také, tentokrát za naši mléčnou čokoládu 51%.
Návod k přípravě:
Čokoládu nahříváme za občasného míchání ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout při tomto způsobu 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme dle potřeby studenou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Čokoládu lze také přímo zalít horkou vodou a pečlivě promíchat. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Doporučené dávkování:
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce
Složení: kakaové boby, kak.hmota, kak. máslo, třtinová šťáva Panela Bio, kakaový podíl minimálně 60%.
Balení:
* 100g
* 200g
* 500g
* 1000g
Parametry
Výrobce | Čokoládovna Troubelice |
Hmotnost | 1000 g |
Druh | čokoláda |