Thajské zelené kari krásně voní, jemně pálí a je neuvěřitelně zdravé. Do 15 minut si s ním připravíte rychlou a fantastickou asijskou večeři bez extra námahy. Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, trošku sójové omáčky, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži, naše Thajské zelené kari a máte hotovo. Toto Thajské zelené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.... Celý popis
Koupit za 160 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
ŽIVINA Thajská zelená kari pasta extra pálivá pro kari s kokosovým mlékem 140 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
160 Kč
Koupit za 160 Kč
99 %
ŽIVINA Thajské zelené kari 140 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
160 Kč
Koupit za 160 Kč
80 %
Thajské zelené kari Živina, 140 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
66 %
ŽIVINA Thajské zelené kari 140 g
Doprava:
zdarma
149 Kč
Koupit za 149 Kč
97 %
Živina Thajské zelené kari 140 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
104 Kč
Koupit za 104 Kč
Popis
Thajské zelené kari krásně voní, jemně pálí a je neuvěřitelně zdravé. Do 15 minut si s ním připravíte rychlou a fantastickou asijskou večeři bez extra námahy. Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, trošku sójové omáčky, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži, naše Thajské zelené kari a máte hotovo.
Toto Thajské zelené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Složení: Cibule červená, chilli papričky (< 8 %), olej řepkový, galangal kořen, limetkový list, kurkuma kořen, koriandr, bazalka, citrónová tráva, česnek, koření (< 0,5 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota
635 Kj / 153 Kcal
Tuky
12 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,8 g
Sacharidy
9,8 g
Z toho cukry
4,0 g
Bílkoviny
1,3 g
Sůl
0,6 g
Toto Thajské zelené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Složení: Cibule červená, chilli papričky (< 8 %), olej řepkový, galangal kořen, limetkový list, kurkuma kořen, koriandr, bazalka, citrónová tráva, česnek, koření (< 0,5 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota
635 Kj / 153 Kcal
Tuky
12 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,8 g
Sacharidy
9,8 g
Z toho cukry
4,0 g
Bílkoviny
1,3 g
Sůl
0,6 g
Parametry
| Výrobce | Živina |