Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- To se takhle sejdou Čech, Američan a Afričan a otevřou si sáček česnekových brambůrků… Zní to jako začátek nějakého vtipu, že? Jenže tohle není vtip, ale skutečnost. Naše česnekové brambůrky jsou totiž oblíbené prakticky po celém světě! Prožijte i vy netradiční zážitky s netradiční příchutí. O výrobci Je to příběh jedné normální české rodiny. Příběh plný odříkání, brambor, práce ve dne v noci, brambor, odvážných rozhodnutí a zase … brambor. Příběh,... Celý popis
Koupit za 50 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
Moravské Brambůrky Hobžovy česnekové 175 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
0 %
Moravské Brambůrky Hobžovy česnekové 175g
Doprava:
zdarma
Skladem
37 Kč
Koupit za 37 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- To se takhle sejdou Čech, Američan a Afričan a otevřou si sáček česnekových brambůrků… Zní to jako začátek nějakého vtipu, že? Jenže tohle není vtip, ale skutečnost.
Naše česnekové brambůrky jsou totiž oblíbené prakticky po celém světě! Prožijte i vy netradiční zážitky s netradiční příchutí.
O výrobci
Je to příběh jedné normální české rodiny. Příběh plný odříkání, brambor, práce ve dne v noci, brambor, odvážných rozhodnutí a zase … brambor. Příběh, který začal v roce 1988 v bufetu letního kina, kde naši rodiče usmažili na pánvi své první brambůrky. A také je to příběh, který pokračuje dodnes se stejnou myšlenkou: je jedno, jestli vyrábíme šest kilo nebo čtyřicet tun denně, brambůrky musí chutnat stejně, jako když je naši připravovali ručně doma.
Říká se: „co je české, to je hezké.“ My Hobžovi jsme si tohle rčení trochu upravili a tvrdíme, že „co je české, to je dobré“. Proto se snažíme na výrobu našich Hobžových Strážnických brambůrek a Moravských brambůrek používat co nejvíce českých surovin, ať už jsou to brambory, řepkový olej nebo obalový materiál.
A kde bereme brambory? Každým rokem zvyšujeme podíl českých brambor na výrobě našich brambůrek. Ale považte – když denně zpracujeme v našem strážnickém závodě zhruba 40 tun brambor, tak zkrátka nejde brát brambory jen od českých dodavatelů. Vždyť už by vám žádné nezbyly do salátů nebo na hranolky! Brambory z České republiky přesto tvoří 70–80 %, zbytek dovážíme z Maďarska, Francie či Německa.
Naše česnekové brambůrky jsou totiž oblíbené prakticky po celém světě! Prožijte i vy netradiční zážitky s netradiční příchutí.
O výrobci
Je to příběh jedné normální české rodiny. Příběh plný odříkání, brambor, práce ve dne v noci, brambor, odvážných rozhodnutí a zase … brambor. Příběh, který začal v roce 1988 v bufetu letního kina, kde naši rodiče usmažili na pánvi své první brambůrky. A také je to příběh, který pokračuje dodnes se stejnou myšlenkou: je jedno, jestli vyrábíme šest kilo nebo čtyřicet tun denně, brambůrky musí chutnat stejně, jako když je naši připravovali ručně doma.
Říká se: „co je české, to je hezké.“ My Hobžovi jsme si tohle rčení trochu upravili a tvrdíme, že „co je české, to je dobré“. Proto se snažíme na výrobu našich Hobžových Strážnických brambůrek a Moravských brambůrek používat co nejvíce českých surovin, ať už jsou to brambory, řepkový olej nebo obalový materiál.
A kde bereme brambory? Každým rokem zvyšujeme podíl českých brambor na výrobě našich brambůrek. Ale považte – když denně zpracujeme v našem strážnickém závodě zhruba 40 tun brambor, tak zkrátka nejde brát brambory jen od českých dodavatelů. Vždyť už by vám žádné nezbyly do salátů nebo na hranolky! Brambory z České republiky přesto tvoří 70–80 %, zbytek dovážíme z Maďarska, Francie či Německa.