Největší mlýnek pro domácí použití Namelte si kvalitní maso na poctivém ručním mlýnku, který mele plynule a vydrží vám řadu let. Takový je Porkert č. 10: náš největší mlýnek pro domácí použití. Seznamte se s ním blíž! NÁŠ TIP !!!STROUHANKA!!! Starší pečivo je běžným úkazem našich domácností. Není dobré do sebe zbytečně tlačit gumové rohlíky, nebo zjevně okoralý chléb, ale ještě to můžeme zachránit a udělat si je třeba obalené ve vajíčku, nebo osmažit topinky. My, ale tentokrát necháme pečivo ztvrdnout... Celý popis
Koupit za 1 949 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Porkert Mlýnek na maso vel. 10 litinový 4,5 mm
Doprava:
zdarma
1 949 Kč
Koupit za 1 949 Kč
Mlýnek na maso velikosti 10 - Porkert
Doprava:
zdarma
Skladem
2 377 Kč
Koupit za 2 377 Kč
PORKERT č. 10 Ruční mlýnek na maso - litinový
Doprava:
zdarma
Skladem
2 099 Kč
Koupit za 2 099 Kč
Porkert Mlýnek na maso vel. 10 litinový 4,5 mm
Doprava:
zdarma
Skladem
2 093 Kč
Koupit za 2 093 Kč
Porkert Mlýnek na maso vel. 10 litinový 4,5 mm
Doprava:
zdarma
Skladem
1 999 Kč
Koupit za 1 999 Kč
Popis
Největší mlýnek pro domácí použití Namelte si kvalitní maso na poctivém ručním mlýnku, který mele plynule a vydrží vám řadu let. Takový je Porkert č. 10: náš největší mlýnek pro domácí použití. Seznamte se s ním blíž!
NÁŠ TIP !!!STROUHANKA!!!
Starší pečivo je běžným úkazem našich domácností. Není dobré do sebe zbytečně tlačit gumové rohlíky, nebo zjevně okoralý chléb, ale ještě to můžeme zachránit a udělat si je třeba obalené ve vajíčku, nebo osmažit topinky.
My, ale tentokrát necháme pečivo ztvrdnout úplně a pomeleme si svoji vlastní strouhanku. Nespornou výhodou takto umleté strouhanky je, že víme co si do ní dáváme. S mlýnky Porkert máte strouhanku za chviličku a můžete použít jakékoli tvrdé pečivo ať už rohlíky, chléb, bagety co máte po ruce.
Takže v neděli řízky.... olé :-)
NÁŠ TIP !!!STROUHANKA!!!
Starší pečivo je běžným úkazem našich domácností. Není dobré do sebe zbytečně tlačit gumové rohlíky, nebo zjevně okoralý chléb, ale ještě to můžeme zachránit a udělat si je třeba obalené ve vajíčku, nebo osmažit topinky.
My, ale tentokrát necháme pečivo ztvrdnout úplně a pomeleme si svoji vlastní strouhanku. Nespornou výhodou takto umleté strouhanky je, že víme co si do ní dáváme. S mlýnky Porkert máte strouhanku za chviličku a můžete použít jakékoli tvrdé pečivo ať už rohlíky, chléb, bagety co máte po ruce.
Takže v neděli řízky.... olé :-)
Parametry
Výrobce | Porkert |
Barva | stříbrné |
Určení | na maso |
Materiál mlecího mechanismu | litinové |
Úložný prostor | ne |
Se zpětným chodem | ne |
S lisem na ovoce | ne |
S gumovými nožičkami | ano |
Se samoostřením | ne |