Medovina No.22 mandlová – 0,5 l Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři Chuť mandlí, to vždycky bylo něco výjimečného. Než se ale mandle dostanou na váš stůl, stojí to spoustu úsilí a poctivé práce. A stejné to je i s naší medovinou No.22 mandlovou. Na jejím vzniku si dáváme pořádně záležet. Nic nechceme ošidit. Proč? Inu proto, aby chutnala jako mandle! Složení a konzistence medoviny No.22 mandlové Medovina No.22 mandlová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření.... Celý popis
Koupit za 215 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Medovina No.22 mandlová – 0,5 l
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Chuť mandlí, to vždycky bylo něco výjimečného. Než se ale mandle dostanou na váš stůl, stojí to spoustu úsilí a poctivé práce. A stejné to je i s naší medovinou No.22 mandlovou. Na jejím vzniku si dáváme pořádně záležet. Nic nechceme ošidit. Proč? Inu proto, aby chutnala jako mandle!
Složení a konzistence medoviny No.22 mandlové
Medovina No.22 mandlová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Hodí se ke společenskému setkání, ke slavnostní večeři i samotná, když máte chuť na něco dobrého.
- Spoustu zajímavostí o našich výrobcích se dočtete na blogu.
Výroba medoviny No. 22 mandlové
Medovinu No.22 mandlovou děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky.
- Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to.
Jak si na medovině No.22 mandlové pochutnat?
Gentleman si pochutná na mandlích. Dobře ví, že jsou lahodné v dortu, ve vánočním cukroví a – v medovině. Příjemně ho pošimrá na mandlích a on skleničku nabídne také dámě.
ZIMA: Když udeří tuhé mrazy, není nic lepšího než medovinu ohřát. Jak na to? Do rendlíku nalijeme medovinu a na mírném plamenu ji ohříváme. Teplota ohřevu nesmí přesáhnout 50 stupňů. Takto ohřátá chutná báječně.
LÉTO: Ledově vychlazená medovina osvěží také v těch největších tropických vedrech. Co dělat, pokud ji nemáte vychlazenou a nechcete, nebo nemůžete čekat na vychlazení? Doporučuji hodit do sklenky kostku ledu. A je to. Osvěžující alkoholický drink je na světě.
- Rady do kuchyně: jak z medových výrobků vykouzlit skvělé pochoutky.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
Obsah alkoholu: min. 13 %.
Skladování: v temnu a chladu
V internetovém obchodě www.vcelarstvi-domovina.cz je zakázán prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Chuť mandlí, to vždycky bylo něco výjimečného. Než se ale mandle dostanou na váš stůl, stojí to spoustu úsilí a poctivé práce. A stejné to je i s naší medovinou No.22 mandlovou. Na jejím vzniku si dáváme pořádně záležet. Nic nechceme ošidit. Proč? Inu proto, aby chutnala jako mandle!
Složení a konzistence medoviny No.22 mandlové
Medovina No.22 mandlová se skládá výhradně z vody, domácího včelího medu a směsi bylin a koření. Neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné ředící šťávičky. Hodí se ke společenskému setkání, ke slavnostní večeři i samotná, když máte chuť na něco dobrého.
- Spoustu zajímavostí o našich výrobcích se dočtete na blogu.
Výroba medoviny No. 22 mandlové
Medovinu No.22 mandlovou děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky.
- Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to.
Jak si na medovině No.22 mandlové pochutnat?
Gentleman si pochutná na mandlích. Dobře ví, že jsou lahodné v dortu, ve vánočním cukroví a – v medovině. Příjemně ho pošimrá na mandlích a on skleničku nabídne také dámě.
ZIMA: Když udeří tuhé mrazy, není nic lepšího než medovinu ohřát. Jak na to? Do rendlíku nalijeme medovinu a na mírném plamenu ji ohříváme. Teplota ohřevu nesmí přesáhnout 50 stupňů. Takto ohřátá chutná báječně.
LÉTO: Ledově vychlazená medovina osvěží také v těch největších tropických vedrech. Co dělat, pokud ji nemáte vychlazenou a nechcete, nebo nemůžete čekat na vychlazení? Doporučuji hodit do sklenky kostku ledu. A je to. Osvěžující alkoholický drink je na světě.
- Rady do kuchyně: jak z medových výrobků vykouzlit skvělé pochoutky.
Složení: voda, med, směs bylin a koření
Obsah alkoholu: min. 13 %.
Skladování: v temnu a chladu
V internetovém obchodě www.vcelarstvi-domovina.cz je zakázán prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Parametry
Výrobce | Včelařství Domovina |