BIO Třtinový cukr - populární alternativa bílého cukru s barvou, vůní i chutí připomínající karamel BIO Třtinový cukr je populární alternativa bílého cukru s chutí, vůní i barvou připomínající karamel, která je způsobena zbytkovou melasou. Vyrábí se z cukrové třtiny, která roste zejména v tropických a subtropických oblastech. Třtinový cukr se z ní získává lisováním, sušením a drcením na drobné krystalky. Na rozdíl od bílého cukru při tom nedochází k rafinaci, díky čemuž si zachovává více prospěšných... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
VanaVita BIO Třtinový cukr 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
BIO Třtinový cukr - VanaVita Balení (g): 500 g
Doprava:
78 Kč
66 Kč
Koupit za 66 Kč
BIO Třtinový cukr - VanaVita Balení (g): 500 g
Doprava:
47 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
BIO Třtinový cukr - VanaVita Balení (g): 500 g
Doprava:
59 Kč
51 Kč
Koupit za 51 Kč
Popis
BIO Třtinový cukr - populární alternativa bílého cukru s barvou, vůní i chutí připomínající karamel
BIO Třtinový cukr je populární alternativa bílého cukru s chutí, vůní i barvou připomínající karamel, která je způsobena zbytkovou melasou. Vyrábí se z cukrové třtiny, která roste zejména v tropických a subtropických oblastech. Třtinový cukr se z ní získává lisováním, sušením a drcením na drobné krystalky. Na rozdíl od bílého cukru při tom nedochází k rafinaci, díky čemuž si zachovává více prospěšných látek.
Tento třtinový cukr tak osladí každé jídlo, které připravíte. Hodí se do těsta na sušenky, bábovky, koláče a také dodá sladkou chuť domácí granole nebo müsli. Stejně tak ho můžete přidat do čaje, kávy, smoothie, limonád, koktejlů a jiných nápojů. Své místo ale najde i ve slané kuchyni. Používá se například do salátových zálivek nebo masových marinád.
BIO Třtinový cukr a jeho výhody
- populární alternativa bílého cukru
- je v BIO kvalitě
- vyrábí se z cukrové třtiny
- má karamelovou chuť i barvu
- ideální do sušenek, koláčů i granoly
- hodí se i do čaje, kávy, smoothie a jiných nápojů
- vhodný také do salátových zálivek a omáček
Složení
BIO třtinový cukr.
Dávkování
Používejte jako alternativu cukru.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
*RI ve 100 g
Energetická hodnota
1649kJ / 388kcal
19,6 %
Tuky
0 g
0 %
- z toho nasycené tuky
0 g
0 %
Sacharidy
98,1 g
37,7 %
- z toho cukry
98,1 g
109 %
Bílkoviny
0 g
0 %
Sůl
0,02 g
0,3 %
*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
BIO Třtinový cukr je populární alternativa bílého cukru s chutí, vůní i barvou připomínající karamel, která je způsobena zbytkovou melasou. Vyrábí se z cukrové třtiny, která roste zejména v tropických a subtropických oblastech. Třtinový cukr se z ní získává lisováním, sušením a drcením na drobné krystalky. Na rozdíl od bílého cukru při tom nedochází k rafinaci, díky čemuž si zachovává více prospěšných látek.
Tento třtinový cukr tak osladí každé jídlo, které připravíte. Hodí se do těsta na sušenky, bábovky, koláče a také dodá sladkou chuť domácí granole nebo müsli. Stejně tak ho můžete přidat do čaje, kávy, smoothie, limonád, koktejlů a jiných nápojů. Své místo ale najde i ve slané kuchyni. Používá se například do salátových zálivek nebo masových marinád.
BIO Třtinový cukr a jeho výhody
- populární alternativa bílého cukru
- je v BIO kvalitě
- vyrábí se z cukrové třtiny
- má karamelovou chuť i barvu
- ideální do sušenek, koláčů i granoly
- hodí se i do čaje, kávy, smoothie a jiných nápojů
- vhodný také do salátových zálivek a omáček
Složení
BIO třtinový cukr.
Dávkování
Používejte jako alternativu cukru.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
*RI ve 100 g
Energetická hodnota
1649kJ / 388kcal
19,6 %
Tuky
0 g
0 %
- z toho nasycené tuky
0 g
0 %
Sacharidy
98,1 g
37,7 %
- z toho cukry
98,1 g
109 %
Bílkoviny
0 g
0 %
Sůl
0,02 g
0,3 %
*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Parametry
Výrobce | VanaVita |
Bio | ano |