Osvěžující směs kvalitního alkoholu a jemné a šťavnaté chuti na slunci vyzrálých broskví. Likér je harmonicky sladké a ovocné chuti zralých broskví. Ovocný likér nazvaný podle převládajícího použitého ovoce, tzv. "krém" o obsahu cukru minimálně 28 %. K výrobě likéru jsou použity aromatizující a ochucující látky, jako byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.. Ty se uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alkoholu),... Celý popis
Koupit za 329 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bols Peach 0,7l 17% (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
329 Kč
Koupit za 329 Kč
Bols Peach 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
150 Kč
Skladem
310 Kč
Koupit za 310 Kč
Bols Peach 17% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
70 Kč
Skladem
270 Kč
Koupit za 270 Kč
Bols Peach 0,7l 17% (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
Bols Peach 17% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
157 Kč
Skladem
345 Kč
Koupit za 345 Kč
Popis
Osvěžující směs kvalitního alkoholu a jemné a šťavnaté chuti na slunci vyzrálých broskví.
Likér je harmonicky sladké a ovocné chuti zralých broskví.
Ovocný likér nazvaný podle převládajícího použitého ovoce, tzv. "krém" o obsahu cukru minimálně 28 %. K výrobě likéru jsou použity aromatizující a ochucující látky, jako byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.. Ty se uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alkoholu), perkolaci/digeraci (kompozice se zahřeje na 55 °C a nechá se protékat cedicím sítem) nebo maceraci (za studena). Někdy se kombinují meziprodukty různých metod.
Konzumace likérů je velmi různorodá, ale především jako součást míchaných nápojů.
Likér je harmonicky sladké a ovocné chuti zralých broskví.
Ovocný likér nazvaný podle převládajícího použitého ovoce, tzv. "krém" o obsahu cukru minimálně 28 %. K výrobě likéru jsou použity aromatizující a ochucující látky, jako byliny, koření, semena, jádra peckovin, kůra citrusů aj.. Ty se uloží do neutrálního alkoholu; poté se za několik dnů až týdnů kompozice podrobí redestilaci (za teploty bodu varu alkoholu), perkolaci/digeraci (kompozice se zahřeje na 55 °C a nechá se protékat cedicím sítem) nebo maceraci (za studena). Někdy se kombinují meziprodukty různých metod.
Konzumace likérů je velmi různorodá, ale především jako součást míchaných nápojů.
Parametry
Výrobce | Bols |
Značka | Bols |
Objem | 0.7 l |
Druh balení | holá láhev |