Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje s omáčkou. Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně 30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a vitamínů.

Koupit za 75 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou
bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření.
Jsou připraveny z porézního těsta, které se dokonale spojuje
s omáčkou.

Těstoviny procházejí pomalým dehydratačním procesem (přibližně
30 hodin), čímž se udržuje co nejvyšší hodnota bílkovin, lepku a
vitamínů.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Bartolini