Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách. Návod na pečení chleba v domácí pekárně Nalijeme 320ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím... Celý popis
Koupit za 38 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Küchenmeister směs na chleba - slunečnicový chléb 500g
Doprava:
70 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister směs na chleba - slunečnicový chléb 500g
Doprava:
89 Kč
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister Směs na chleba Slunečnicový chléb 0,5 kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Küchenmeister směs na chleba - slunečnicový chléb 500g
Doprava:
87 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister směs na chleba - slunečnicový chléb 500g
Doprava:
79 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Popis
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijeme 320ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Složení:pšeničná mouka 67%, žitná mouka 13%, sušené kvasnice, sůl s jodem, sladová moučka, hroznový cukr, kyselina citronová, jablečná a listová, sušený žitný kvásek,slunečnicová semínka 10%.
Datum min. trvanlivosti:uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení:500g
Minimální trvanlivost označuje datum doporučené spotřeby zaručující 100% kvalitu směsi. Při skladování na vhodném a především suchém místě se minimální trvanlivost dá prodloužit až o několik měsíců. Po delší době, nebo navhlhnutí směsi mohou hůře fungovat sušené kvasnice. V takovém případě se doporučuje přidat klasické kvasnice.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijeme 320ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Složení:pšeničná mouka 67%, žitná mouka 13%, sušené kvasnice, sůl s jodem, sladová moučka, hroznový cukr, kyselina citronová, jablečná a listová, sušený žitný kvásek,slunečnicová semínka 10%.
Datum min. trvanlivosti:uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení:500g
Minimální trvanlivost označuje datum doporučené spotřeby zaručující 100% kvalitu směsi. Při skladování na vhodném a především suchém místě se minimální trvanlivost dá prodloužit až o několik měsíců. Po delší době, nebo navhlhnutí směsi mohou hůře fungovat sušené kvasnice. V takovém případě se doporučuje přidat klasické kvasnice.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |
Hmotnost | 500 g |
Druh chlebu | slunečnicové |
Chléb | ano |