Deutsche See Filety ze sledě v pepřovo smetanovém krému 200g Vychutnejte si vysoce kvalitní filet ze sledě v jemně pikantním pepřovém krému.Dokonale vyvážená kombinace křehkého rybího masa a aromatické omáčky přináší intenzivní chuťový zážitek, který potěší každého milovníka výraznějších chutí. Ideální jako rychlá svačina, lehký oběd nebo vydatná večeře. Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování... Celý popis
Koupit za 51 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Deutsche See Filety ze sledě v pepřovo smetanovém krému 200g
Vychutnejte si vysoce kvalitní filet ze sledě v jemně pikantním pepřovém krému.Dokonale vyvážená kombinace křehkého rybího masa a aromatické omáčky přináší intenzivní chuťový zážitek, který potěší každého milovníka výraznějších chutí.
Ideální jako rychlá svačina, lehký oběd nebo vydatná večeře.
Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.
Složení
Sleďové filety 60 %, voda, rajčatový protlak, řepkový olej, cukr, vinný lihový ocet, mango chutney (cukr, mango, sůl, koření, okyselující látka: kyselina octová), zelený pepř v solném nálevu 1 % (zelený pepř, sůl, okyselující látka: kyselina octová), koření, sůl, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: guarová guma, mléčná bílkovina.
Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g
Energie
861kJ/207kcal
Tuky
16,0g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,2g
Sacharidy
5,8g
Z toho cukry
4,1g
Bílkoviny
10g
Sůl
1,3g
Země původu: Lotyšsko
Recept
Pomazánka ze sleďových filet v pepřové omáčce (2 porce)
Ingredience
- 1 konzerva filetů ze sledě v pepřovo smetanovém krému (Deutsche See)
- 1 malá červená cibule
- 2 nakládané okurky
- 2 stonky celeru
- 1/2 svazku pažitky
- 100 g smetanového sýra
- Sůl a pepř
- 1/2 citronu
- 1/2 lůžka řeřichy
Postup
1. Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli. Nakládané okurky nakrájejte na kostičky. Celer očistěte, omyjte a nakrájejte na kostičky. Pažitku najemno nasekejte.
2. Filety ze sledě natrhejte vidličkou na malé kousky a smíchejte s pepřovou pomazánkou. Do misky dejte smetanový sýr a míchejte do hladka. Vmíchejte polovinu nakrájené cibule, celý nakrájený celer a nakládané okurky a pažitku. Poté přidejte filety ze sledě a promíchejte, abyste získali pomazánku. Osolte, opepřete a pokapejte trochou citronové šťávy.
3. Podávejte v misce a posypte zbývající nakrájenou cibulí a řeřichou.
Tip: Podávejte s různými křupavými chleby nebo krekry.
Vychutnejte si vysoce kvalitní filet ze sledě v jemně pikantním pepřovém krému.Dokonale vyvážená kombinace křehkého rybího masa a aromatické omáčky přináší intenzivní chuťový zážitek, který potěší každého milovníka výraznějších chutí.
Ideální jako rychlá svačina, lehký oběd nebo vydatná večeře.
Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.
Složení
Sleďové filety 60 %, voda, rajčatový protlak, řepkový olej, cukr, vinný lihový ocet, mango chutney (cukr, mango, sůl, koření, okyselující látka: kyselina octová), zelený pepř v solném nálevu 1 % (zelený pepř, sůl, okyselující látka: kyselina octová), koření, sůl, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: guarová guma, mléčná bílkovina.
Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g
Energie
861kJ/207kcal
Tuky
16,0g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,2g
Sacharidy
5,8g
Z toho cukry
4,1g
Bílkoviny
10g
Sůl
1,3g
Země původu: Lotyšsko
Recept
Pomazánka ze sleďových filet v pepřové omáčce (2 porce)
Ingredience
- 1 konzerva filetů ze sledě v pepřovo smetanovém krému (Deutsche See)
- 1 malá červená cibule
- 2 nakládané okurky
- 2 stonky celeru
- 1/2 svazku pažitky
- 100 g smetanového sýra
- Sůl a pepř
- 1/2 citronu
- 1/2 lůžka řeřichy
Postup
1. Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli. Nakládané okurky nakrájejte na kostičky. Celer očistěte, omyjte a nakrájejte na kostičky. Pažitku najemno nasekejte.
2. Filety ze sledě natrhejte vidličkou na malé kousky a smíchejte s pepřovou pomazánkou. Do misky dejte smetanový sýr a míchejte do hladka. Vmíchejte polovinu nakrájené cibule, celý nakrájený celer a nakládané okurky a pažitku. Poté přidejte filety ze sledě a promíchejte, abyste získali pomazánku. Osolte, opepřete a pokapejte trochou citronové šťávy.
3. Podávejte v misce a posypte zbývající nakrájenou cibulí a řeřichou.
Tip: Podávejte s různými křupavými chleby nebo krekry.
Parametry
| Výrobce | Deutsche See |