JAHODOVÝ DŽEM SE ŠAMPAŇSKÝM Složení: cukr, jahody, šampaňské (s Marc de Champagne)(1%), ovocný pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Obsah ovoce: 35g / 100g. Obsah cukru: 65g/100g. Mackays Tento rodinný obchod se nachází v Carnoustie, na ideálním místě, obklopen ovocnými poli The Berry Fields of Scotland. K výrobě zavařenin se používá výhradně skotské ovoce, které zraje ve volné přírodě, čímž si zachovává svou skvělou chuť i vůni a je považováno za nejlepší pro domácí konzumaci a zavařování.... Celý popis
Koupit za 106 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Mackays - Džem jahoda se šampaňským 340g
Doprava:
84 Kč
Skladem
106 Kč
Koupit za 106 Kč
Popis
JAHODOVÝ DŽEM SE ŠAMPAŇSKÝM
Složení: cukr, jahody, šampaňské (s Marc de Champagne)(1%), ovocný pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Obsah ovoce: 35g / 100g. Obsah cukru: 65g/100g.
Mackays
Tento rodinný obchod se nachází v Carnoustie, na ideálním místě, obklopen ovocnými poli The Berry Fields of Scotland. K výrobě zavařenin se používá výhradně skotské ovoce, které zraje ve volné přírodě, čímž si zachovává svou skvělou chuť i vůni a je považováno za nejlepší pro domácí konzumaci a zavařování.
Od roku 1938 se pro výrobu džemů a zavařenin začala používat metoda „ otevřených pánví“. Čerstvé ovoce se pozvolna vaří na měděných pánvích v páře, bez pokliček. Konečný produkt si tak zachovává svou nezaměnitelnou chuť i vůni a je stejně tak chutný, jako zavařeniny domácí.
Džemy a zavařeniny Mackays jsou vyhledávány pro svou kvalitu. Zahrnují množství tradičních ovocných variací, ale také množství chutných a žádaných netradičních produktů.
Složení: cukr, jahody, šampaňské (s Marc de Champagne)(1%), ovocný pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Obsah ovoce: 35g / 100g. Obsah cukru: 65g/100g.
Mackays
Tento rodinný obchod se nachází v Carnoustie, na ideálním místě, obklopen ovocnými poli The Berry Fields of Scotland. K výrobě zavařenin se používá výhradně skotské ovoce, které zraje ve volné přírodě, čímž si zachovává svou skvělou chuť i vůni a je považováno za nejlepší pro domácí konzumaci a zavařování.
Od roku 1938 se pro výrobu džemů a zavařenin začala používat metoda „ otevřených pánví“. Čerstvé ovoce se pozvolna vaří na měděných pánvích v páře, bez pokliček. Konečný produkt si tak zachovává svou nezaměnitelnou chuť i vůni a je stejně tak chutný, jako zavařeniny domácí.
Džemy a zavařeniny Mackays jsou vyhledávány pro svou kvalitu. Zahrnují množství tradičních ovocných variací, ale také množství chutných a žádaných netradičních produktů.
Parametry
| Výrobce | Mackays |
| Hmotnost | 500 g |