Delikátní, jemně krémová čokoláda, která obsahuje kakaové máslo a minimálně 33 % kakaové sušiny. Lahodná chuť osloví každého milovníka karamelové čokolády. Balení obsahuje malé, čokoládové pecičky. Lze je využít pro přípravu horkého nápoje nebo k čemukoli, co Vám fantazie dovolí.  Čokoláda je po smíchání s teplým mlékem díky kakaovému máslu tekutá. Mléko zvýrazňuje sladkost čokolády. Příprava: 50 g čokolády a 60 ml mléka rozpustíme v mikrovlnné troubě nebo v horké vodní lázni. Dobře promícháme.... Celý popis

Koupit za 429 Kč

Popis

Delikátní, jemně krémová čokoláda, která obsahuje kakaové máslo a minimálně 33 % kakaové sušiny. Lahodná chuť osloví každého milovníka karamelové čokolády.

Balení obsahuje malé, čokoládové pecičky. Lze je využít pro přípravu horkého nápoje nebo k čemukoli, co Vám fantazie dovolí.  Čokoláda je po smíchání s teplým mlékem díky kakaovému máslu tekutá. Mléko zvýrazňuje sladkost čokolády.

Příprava: 50 g čokolády a 60 ml mléka rozpustíme v mikrovlnné troubě nebo v horké vodní lázni. Dobře promícháme.

Oblast: mix různých plantáží

Hmotnost: 500 g

Složení: Cukr; kakaové máslo; plnotučné sušené mléko; odtučněné sušené mléko; kakaová hmota; karamelizované sušené mléko (2 %) - mléčná sušina, cukr, karamelové barvivo třída I (E150a), fosforečnan draselný (E340iii), soda bikarbona (E500), protihrudkující látka (E551); sušená syrovátka; slunečnicový lecitin, aromy: přírodní karamelová příchuť, přírodní vanilkový extrakt.

Obsah kakaové sušiny: min. 33 %
 

Výživové údaje ve 100 g: Energetická hodnota 2308 KJ/ 552 kcal, Tuky: 35 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 21 g), Sacharidy: 55 g (z toho cukry: 52 g), Vláknina: 0,9 g, Bílkoviny: 7 g, Sůl: 0,22 g

Podrobnější informace o obsažených přísadách:

- E150a - jednoduchý karamel (kulér) - vyrábí se zahříváním různých druhů cukrů

- E340(iii) - fosforečnan draselný - využívá se k úpravě kyselosti, jako emulgátor nebo stabilizátor. Odstraňuje nežádoucí účinky kovů a obsahující draslík se využívá také k doplňování potravin tímto prvkem

- E500 - soda bikarbona - používá se ke kontrole kyselosti a jako kypřící látka. Uhličitan samotný má schopnost vázat nežádoucí ionty kovů, čímž zabraňuje změnám barvy, sraženinám, struktury a žluknutí potravin

- E551 - oxid křemičitý (protihrudkující látka) - pohlcuje vodu a zůstává sypký. Považuje se za bezpečnou látku a lze jej použít i v dětské výživě. Používá se v kypřícím prášku a v mnoha nejen sypkých potravinách
Zobrazit více

Parametry

Typ čokolády mléčné