Vialco Ambrosia sardinky v extra panenském olivovém oleji 95g Konzervováno do 24 hodin po rybaření Složení: Sardinky (Sardina Pilchardus Walbaum 74%, extra panenský olivový olej, mořská sůl) Náš příběh od roku 1928 Společnost VIALCO SKOURTOPOULOS SA byla založena v roce 1928 Antoniosem Skourtopoulosem v řecké vesnici Oreoi na ostrově Evoia (Evia), kde se pod značkou Ambrosia vyráběly výhradně solené ryby. O devět let později, v roce 1937, společnost rozšířila svoji činnost o produkci konzervovaného... Celý popis
Koupit za 79 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Vialco Ambrosia sardinky v extra panenském olivovém oleji 95g
Doprava:
89 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
94 %
AMBROSIA Sardinky v extra panenském olivovém oleji 95g
Doprava:
75 Kč
Skladem
85 Kč
Koupit za 85 Kč
97 %
Ambrosia Sardinky v extra panenském olivovém oleji 95g 95g
Doprava:
59 Kč
Skladem
74 Kč
Koupit za 74 Kč
Popis
Vialco Ambrosia sardinky v extra panenském olivovém oleji 95g
Konzervováno do 24 hodin po rybaření
Složení: Sardinky (Sardina Pilchardus Walbaum 74%, extra panenský olivový olej, mořská sůl)
Náš příběh od roku 1928
Společnost VIALCO SKOURTOPOULOS SA byla založena v roce 1928 Antoniosem Skourtopoulosem v řecké vesnici Oreoi na ostrově Evoia (Evia), kde se pod značkou Ambrosia vyráběly výhradně solené ryby. O devět let později, v roce 1937, společnost rozšířila svoji činnost o produkci konzervovaného tuňáka ve své druhé továrně, která byla zřízena pro tento přesný cíl.
Přemístění a inovace
V roce 1946 se společnost VIALCO SKOURTOPOULOS SA přestěhovala do středořeckého města Volos. O čtrnáct let později, v roce 1960, převzal správu společnosti Nanos Skourtopoulos, syn zakladatele. V roce 1971 se společnost VIALCO zavázala k inovacím a stala se první společností vyrábějící konzervované sardinky v Řecku, přičemž téměř celá její produkce byla exportována do Evropy.
Rok 1995 byl pro naši společnost významným rokem, protože tehdy společnost VIALCO dokončila stěhování do nových, moderních a vlastních zařízení ve druhém průmyslovém areálu ve Volosu. V roce 1998 společnost VIALCO změnila svůj podnikový typ na SA a o tři roky později byla zahrnuta do projektu rámce podpory Společenství zaměřeného na jeho další zdokonalování a modernizaci.
Nové produkty a masivní vývoz
Od roku 2002 přešla správa společnosti do rukou třetí generace rodiny, která se v letech 2004 a 2005 ujala iniciativy dalšího investičního projektu zaměřeného na přizpůsobení společnosti VIALCO zásadám HACCP. V roce 2008 společnost po zintenzivnění vývozu vstupem na nové trhy rozšířila svoji škálu produktů o nové etikety uzených ryb a lahůdek pod renomovanou značkou Ambrosia.
Společnost VIALCO SKOURTOPOULOS SA pokračuje ve svém kurzu s důrazem kladeným jak na zajištění vynikající kvality svých produktů, tak na rozšiřování svých exportních aktivit na trhy po celém světě.
Dobový snímek výrobního procesu značky Ambrosia
Konzervováno do 24 hodin po rybaření
Složení: Sardinky (Sardina Pilchardus Walbaum 74%, extra panenský olivový olej, mořská sůl)
Náš příběh od roku 1928
Společnost VIALCO SKOURTOPOULOS SA byla založena v roce 1928 Antoniosem Skourtopoulosem v řecké vesnici Oreoi na ostrově Evoia (Evia), kde se pod značkou Ambrosia vyráběly výhradně solené ryby. O devět let později, v roce 1937, společnost rozšířila svoji činnost o produkci konzervovaného tuňáka ve své druhé továrně, která byla zřízena pro tento přesný cíl.
Přemístění a inovace
V roce 1946 se společnost VIALCO SKOURTOPOULOS SA přestěhovala do středořeckého města Volos. O čtrnáct let později, v roce 1960, převzal správu společnosti Nanos Skourtopoulos, syn zakladatele. V roce 1971 se společnost VIALCO zavázala k inovacím a stala se první společností vyrábějící konzervované sardinky v Řecku, přičemž téměř celá její produkce byla exportována do Evropy.
Rok 1995 byl pro naši společnost významným rokem, protože tehdy společnost VIALCO dokončila stěhování do nových, moderních a vlastních zařízení ve druhém průmyslovém areálu ve Volosu. V roce 1998 společnost VIALCO změnila svůj podnikový typ na SA a o tři roky později byla zahrnuta do projektu rámce podpory Společenství zaměřeného na jeho další zdokonalování a modernizaci.
Nové produkty a masivní vývoz
Od roku 2002 přešla správa společnosti do rukou třetí generace rodiny, která se v letech 2004 a 2005 ujala iniciativy dalšího investičního projektu zaměřeného na přizpůsobení společnosti VIALCO zásadám HACCP. V roce 2008 společnost po zintenzivnění vývozu vstupem na nové trhy rozšířila svoji škálu produktů o nové etikety uzených ryb a lahůdek pod renomovanou značkou Ambrosia.
Společnost VIALCO SKOURTOPOULOS SA pokračuje ve svém kurzu s důrazem kladeným jak na zajištění vynikající kvality svých produktů, tak na rozšiřování svých exportních aktivit na trhy po celém světě.
Dobový snímek výrobního procesu značky Ambrosia
Parametry
| Výrobce | Vialco |
| Hmotnost | 120 g |