Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborová mouka, amarantové perličky, sójová mouka*, guarová mouka, jedlá sůl, emulgátor E471, kypřící látky E450 a E500. * alergen Výživové údaje ve 100 g výrobku: energetická hodnota: 1538 kJ / 367,9 kcal; tuky: 1,9g; nasycené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 83,7 g; cukry: 0,4 g; bílkoviny: 4 g; sůl: 1,925 g. Země původu: Slovensko. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.... Celý popis
Koupit za 47 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
NOVALIM Knedlík bez lepku v prášku 250g
Doprava:
80 Kč
Skladem
47 Kč
Koupit za 47 Kč
93 %
Novalim Bezlepkový knedlík v prášku 250 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
42 Kč
Koupit za 42 Kč
98 %
Novalim Knedlík v prášku bezlepkový 250 g
Doprava:
130 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
Popis
Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborová mouka, amarantové perličky, sójová mouka*, guarová mouka, jedlá sůl, emulgátor E471, kypřící látky E450 a E500.
* alergen
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1538 kJ / 367,9 kcal;
tuky: 1,9g;
nasycené mastné kyseliny: 0,2 g;
sacharidy: 83,7 g;
cukry: 0,4 g;
bílkoviny: 4 g;
sůl: 1,925 g.
Země původu: Slovensko.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Použití: Obsah sáčku smícháme se 2 dl studené vody. Mícháme krátce, pokud mouka nevpije vodu. Zformujeme podlouhlou veku, vložíme do vroucí vody a vaříme 25 minut.
* alergen
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1538 kJ / 367,9 kcal;
tuky: 1,9g;
nasycené mastné kyseliny: 0,2 g;
sacharidy: 83,7 g;
cukry: 0,4 g;
bílkoviny: 4 g;
sůl: 1,925 g.
Země původu: Slovensko.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Použití: Obsah sáčku smícháme se 2 dl studené vody. Mícháme krátce, pokud mouka nevpije vodu. Zformujeme podlouhlou veku, vložíme do vroucí vody a vaříme 25 minut.
Parametry
| Značka | Novalim |
| Hmotnost | 250 g |
| Druh | knedlíky |
| Bezlepková | ano |
| Bio | ne |