Složení Glukózový sirup, cukr, modifikovaný bramborový škrob, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %*, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná, kyselina fumarová), barviva (kurkumin, brilantní modř FCF, paprikový extrakt, oxid titaničitý), bezinkový koncentrát, aromata. Skladování Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Minimální trvanlivost: uvedena na obalu Hmotnost: 1 kg Země původu: Česká republika O gumových... Celý popis
Koupit za 109 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Složení
Glukózový sirup, cukr, modifikovaný bramborový škrob, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %*, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná, kyselina fumarová), barviva (kurkumin, brilantní modř FCF, paprikový extrakt, oxid titaničitý), bezinkový koncentrát, aromata.
Skladování
Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Minimální trvanlivost: uvedena na obalu
Hmotnost: 1 kg
Země původu: Česká republika
O gumových sladkostech
Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.
Glukózový sirup, cukr, modifikovaný bramborový škrob, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %*, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná, kyselina fumarová), barviva (kurkumin, brilantní modř FCF, paprikový extrakt, oxid titaničitý), bezinkový koncentrát, aromata.
Skladování
Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Minimální trvanlivost: uvedena na obalu
Hmotnost: 1 kg
Země původu: Česká republika
O gumových sladkostech
Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.