Don Julio Añejo se vyrábí z agáve pěstované v mexické oblasti Jalisco. Výrobní proces Añejo se liší od výroby tequily Silver, a to především díky zrání v dubových sudech. Po sklizni rostlin agáve se piňas pečlivě připravují a vaří, aby byly připraveny ke kvašení. Po kvašení se destilují, čímž se získá čistý alkohol. Následuje klíčová fáze zrání, během níž se tequila ukládá do dubových sudů, kde získává svou barvu, chuť a vůni. Délka zrání ovlivňuje konečný charakter tequily. Don Julio Añejo zraje... Celý popis
Koupit za 1 681 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Don Julio Anejo 38% 0,7l (holá láhev)
Doprava:
89 Kč
Skladem
1 681 Kč
Koupit za 1 681 Kč
98 %
Don Julio Anejo 38% 0,7L (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 490 Kč
Koupit za 1 490 Kč
97 %
Don Julio Anejo 0,7 l 38 % (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
1 399 Kč
Koupit za 1 399 Kč
98 %
Don Julio Aňejo 38% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
70 Kč
Skladem
1 390 Kč
Koupit za 1 390 Kč
100 %
Don Julio Aňejo 38% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
70 Kč
Skladem
1 320 Kč
Koupit za 1 320 Kč
Popis
Don Julio Añejo se vyrábí z agáve pěstované v mexické oblasti Jalisco. Výrobní proces Añejo se liší od výroby tequily Silver, a to především díky zrání v dubových sudech.
Po sklizni rostlin agáve se piňas pečlivě připravují a vaří, aby byly připraveny ke kvašení. Po kvašení se destilují, čímž se získá čistý alkohol. Následuje klíčová fáze zrání, během níž se tequila ukládá do dubových sudů, kde získává svou barvu, chuť a vůni. Délka zrání ovlivňuje konečný charakter tequily. Don Julio Añejo zraje nejméně 1 až 3 roky, což jí umožňuje rozvinout komplexní a harmonický profil.
V tequile převládají tóny limetky, grapefruitu a mandarinky, doplněné karamelem. Má plnou chuť s hlubokým charakterem. Převládá sladké ovoce, jako jsou jahody a třešně, s vanilkou a máslem. Velmi dlouhý medový závěr s trochou koření.
Doporučujeme podávat samostatně při pokojové teplotě nebo vychlazené.
Lahve jsou naplněny alkoholem o obsahu 38 % a objemu 0,7 l.
Po sklizni rostlin agáve se piňas pečlivě připravují a vaří, aby byly připraveny ke kvašení. Po kvašení se destilují, čímž se získá čistý alkohol. Následuje klíčová fáze zrání, během níž se tequila ukládá do dubových sudů, kde získává svou barvu, chuť a vůni. Délka zrání ovlivňuje konečný charakter tequily. Don Julio Añejo zraje nejméně 1 až 3 roky, což jí umožňuje rozvinout komplexní a harmonický profil.
V tequile převládají tóny limetky, grapefruitu a mandarinky, doplněné karamelem. Má plnou chuť s hlubokým charakterem. Převládá sladké ovoce, jako jsou jahody a třešně, s vanilkou a máslem. Velmi dlouhý medový závěr s trochou koření.
Doporučujeme podávat samostatně při pokojové teplotě nebo vychlazené.
Lahve jsou naplněny alkoholem o obsahu 38 % a objemu 0,7 l.
Parametry
| Výrobce | Don Julio |
| Značka | Don Julio |
| Objem | 0.7 l |
| Druh balení | holá láhev |