Lunazul byl založen v roce 2004 Franciscem Beckmannem ze sedmé generace potomků Jose Antonia de Cuerva. Vyráběná v malých dávkách (small batch) nabízí tequila 100% z agáve vynikající kvalitu, jemnost a bohatou chuť, zdokonalovanou napříč generacemi. Pozemek Tierra de Agaves, kde se vyrábí Lunazul, se nachází mezi úpatím sopky Tequila a hlubokým údolím řeky Rio Grande v Jalisco, Mexiko. Za dokonale vypěstovanou agáve stojí José Fernandez, který dohlíží na více než 4 miliony rostlin agavy. Mistr... Celý popis
Koupit za 699 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Lunazul Reposado 40% 0,7l (holá láhev)
Doprava:
119 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Popis
Lunazul byl založen v roce 2004 Franciscem Beckmannem ze sedmé generace potomků Jose Antonia de Cuerva. Vyráběná v malých dávkách (small batch) nabízí tequila 100% z agáve vynikající kvalitu, jemnost a bohatou chuť, zdokonalovanou napříč generacemi. Pozemek Tierra de Agaves, kde se vyrábí Lunazul, se nachází mezi úpatím sopky Tequila a hlubokým údolím řeky Rio Grande v Jalisco, Mexiko.
Za dokonale vypěstovanou agáve stojí José Fernandez, který dohlíží na více než 4 miliony rostlin agavy.
Mistr pěstitel José Fernandez umí z vlastních zkušeností odhadnout, které rostliny jsou vhodné k tomu, aby z nich vznikla skvělá tequila.
Vyrůstal na polích vesnice v okolí Tequily, díky čemuž je José v tomto odvětví jako doma. Jeho otec, agavová legenda Don José, mu předával své znalosti
a instinkty během toho, jak José rostl z mladého jimadora (sběrače) na mistra. Ke kvalitní agavě patří ještě dokonalý proces výroby a zrání.
Za tím stojí Master Disttiler Francisco Quijano, který byl v letech 2005-2007 předsedou Národní komory výrobců tequily a vedl úsilí o zařazení polí
modré agáve v Jaliscu na seznam světového dědictví UNESCO
Za dokonale vypěstovanou agáve stojí José Fernandez, který dohlíží na více než 4 miliony rostlin agavy.
Mistr pěstitel José Fernandez umí z vlastních zkušeností odhadnout, které rostliny jsou vhodné k tomu, aby z nich vznikla skvělá tequila.
Vyrůstal na polích vesnice v okolí Tequily, díky čemuž je José v tomto odvětví jako doma. Jeho otec, agavová legenda Don José, mu předával své znalosti
a instinkty během toho, jak José rostl z mladého jimadora (sběrače) na mistra. Ke kvalitní agavě patří ještě dokonalý proces výroby a zrání.
Za tím stojí Master Disttiler Francisco Quijano, který byl v letech 2005-2007 předsedou Národní komory výrobců tequily a vedl úsilí o zařazení polí
modré agáve v Jaliscu na seznam světového dědictví UNESCO