-- V podhůří Alp vzniká tvrdý švýcarský sýr s mnohaletou tradicí. V rodné zemi jej nejčastěji přidávají do fondue, má ovšem mnohem širší využití. Hodí se do polévek, do omáček a vynikající je samotný. Zajímavost o produktu: Víte, že gruyére se vyrábí z kvalitního nepasterizovaného mléka od krav, které nesmí být krmeny silážní směsí? Tip:Zkuste ho dopnit hrozny nebo fíky.
Koupit za 200 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
-- V podhůří Alp vzniká tvrdý švýcarský sýr s mnohaletou tradicí. V rodné zemi jej nejčastěji přidávají do fondue, má ovšem mnohem širší využití. Hodí se do polévek, do omáček a vynikající je samotný.
Zajímavost o produktu: Víte, že gruyére se vyrábí z kvalitního nepasterizovaného mléka od krav, které nesmí být krmeny silážní směsí?
Tip:Zkuste ho dopnit hrozny nebo fíky.
Zajímavost o produktu: Víte, že gruyére se vyrábí z kvalitního nepasterizovaného mléka od krav, které nesmí být krmeny silážní směsí?
Tip:Zkuste ho dopnit hrozny nebo fíky.