GRIZLY Směs jader ořechů 1000 g Směsi oříšků si sami vyrábíme průběžně v malých šaržích tak, aby Vám suroviny přišly v co nejčerstvější podobě. Dáváme si velmi záležet na kvalitě a do směsí přidáváme pouze oříšky, které balíme i samostatně jako exkluzivní produkt. Ořechovou směs můžete mlsat jen tak samotnou, přidat ji do ranního muesli či kašičky nebo použít na pečení a vaření. Přidáním Vašeho oblíbeného druhu sušeného ovoce si ze směsi oříšků můžete vytvořit Vaši osobní směs ořechů a ovoce na... Celý popis
Koupit za 399 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Grizly Směs jader ořechů 1 kg
Doprava:
zdarma
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Grizly Směs jader ořechů 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
343 Kč
Koupit za 343 Kč
Grizly směs jader ořechů 1000g
Doprava:
59 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Grizly Směs jader ořechů 1000 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
GRIZLY Směs jader ořechů 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
GRIZLY Směs jader ořechů 1000 g
Směsi oříšků si sami vyrábíme průběžně v malých šaržích tak, aby Vám suroviny přišly v co nejčerstvější podobě. Dáváme si velmi záležet na kvalitě a do směsí přidáváme pouze oříšky, které balíme i samostatně jako exkluzivní produkt. Ořechovou směs můžete mlsat jen tak samotnou, přidat ji do ranního muesli či kašičky nebo použít na pečení a vaření. Přidáním Vašeho oblíbeného druhu sušeného ovoce si ze směsi oříšků můžete vytvořit Vaši osobní směs ořechů a ovoce na cesty, do práce nebo na mls.
Mandle loupané i neloupané jsou známé ořechy, ale mnoho lidí nezná jejich plný potenciál. Mandle jsou prospěšné nejen našemu mlsnému jazýčku, ale i našemu zdraví. Vyznačují se vysokým obsahem bílkovin (150–30 %) a nenasycených mastných kyselin (40–50 %). Najdete v nich také spoustu vlákniny a vitamínů B1, B2, B3, B6 a E. Jsou bohatým zdrojem vápníku, hořčíku, draslíku, zinku, fosforu, selenu, železa a manganu. V neposlední řadě obsahují glykosidy (amygdalin, prunasin), které v těle působí protizánětlivě.
Kešu ořechy jsou výborným zdrojem bílkovin. Oříšky jsou oblíbené u příznivců zdravé výživy pro svůj obsah blahodárných látek. Těmi nejvýraznějšími jsou hořčík, nenasycené mastné kyseliny, které snižují hladinu cholesterolu v krvi, další minerály (železo, zinek) a vitamíny A, B1 a E.
Lískové oříšky jsou velmi známý a oblíbený druh ořechů v Evropě, a to především u dětí. Jsou výborné, lehce nasládlé a plné hodnotných živin. Jsou loupané za studena a nejsou nijak jinak tepelně zpracované, tudíž si uchovávají komplexní a vyvážený poměr všech užitečných látek, jako jsou vitamíny skupiny B, vitamín E, hořčík, fosfor a další. Dodávají tělu potřebnou energii, jsou tedy velmi oblíbené obzvláště u sportovců.
Para ořechy rostou výhradně v Amazonském pralese, kde jsou velice ceněny jak pro svou lahodnou chuť, tak pro svou výživovou hodnotu. Obsahují obrovské množství zdravých mononenasycených mastných kyselin. Jsou přírodním zdrojem vitamínů, antioxidantů a minerálů. Známé jsou především pro svůj pozoruhodně vysoký obsah selenu, sto gramů para nám poskytne až 3485 % doporučené denní dávky tohoto stopového prvku.
Pekany jsou velmi chutné oříšky, vzhledem připomínají české vlašáky. Obsahují až 10 % bílkovin a navíc jsou pekany bohatým zdrojem provitaminu A, vitaminu B, draslíku, vápníku, železa a fosforu. Pouhých pět pekanových ořechů obsahuje asi šestinu doporučené denní dávky zinku.
Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody - naturální, v různém poměru
Složení: Mandle jádra natural 25 %, jádra lískových ořechů 21 %, mandle jádra loupané 21 %, jádra kešu ořechů 21 %, jádra para ořechů 7 %, jádra pekanových ořechů 5 %.
Může obsahovat arašídy, jiné ořechy, sezam, SO2.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Vyrobeno v ČR
Balení: Tubus viz foto
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
2627 kJ / 632609,9 kcal
Tuky:
56,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
6,6 g
Sacharidy:
12,9 g
z toho cukry:
5,2 g
Bílkoviny:
15,4 g
Vláknina:
7,9 g
Sůl:
0,02 g
Směsi oříšků si sami vyrábíme průběžně v malých šaržích tak, aby Vám suroviny přišly v co nejčerstvější podobě. Dáváme si velmi záležet na kvalitě a do směsí přidáváme pouze oříšky, které balíme i samostatně jako exkluzivní produkt. Ořechovou směs můžete mlsat jen tak samotnou, přidat ji do ranního muesli či kašičky nebo použít na pečení a vaření. Přidáním Vašeho oblíbeného druhu sušeného ovoce si ze směsi oříšků můžete vytvořit Vaši osobní směs ořechů a ovoce na cesty, do práce nebo na mls.
Mandle loupané i neloupané jsou známé ořechy, ale mnoho lidí nezná jejich plný potenciál. Mandle jsou prospěšné nejen našemu mlsnému jazýčku, ale i našemu zdraví. Vyznačují se vysokým obsahem bílkovin (150–30 %) a nenasycených mastných kyselin (40–50 %). Najdete v nich také spoustu vlákniny a vitamínů B1, B2, B3, B6 a E. Jsou bohatým zdrojem vápníku, hořčíku, draslíku, zinku, fosforu, selenu, železa a manganu. V neposlední řadě obsahují glykosidy (amygdalin, prunasin), které v těle působí protizánětlivě.
Kešu ořechy jsou výborným zdrojem bílkovin. Oříšky jsou oblíbené u příznivců zdravé výživy pro svůj obsah blahodárných látek. Těmi nejvýraznějšími jsou hořčík, nenasycené mastné kyseliny, které snižují hladinu cholesterolu v krvi, další minerály (železo, zinek) a vitamíny A, B1 a E.
Lískové oříšky jsou velmi známý a oblíbený druh ořechů v Evropě, a to především u dětí. Jsou výborné, lehce nasládlé a plné hodnotných živin. Jsou loupané za studena a nejsou nijak jinak tepelně zpracované, tudíž si uchovávají komplexní a vyvážený poměr všech užitečných látek, jako jsou vitamíny skupiny B, vitamín E, hořčík, fosfor a další. Dodávají tělu potřebnou energii, jsou tedy velmi oblíbené obzvláště u sportovců.
Para ořechy rostou výhradně v Amazonském pralese, kde jsou velice ceněny jak pro svou lahodnou chuť, tak pro svou výživovou hodnotu. Obsahují obrovské množství zdravých mononenasycených mastných kyselin. Jsou přírodním zdrojem vitamínů, antioxidantů a minerálů. Známé jsou především pro svůj pozoruhodně vysoký obsah selenu, sto gramů para nám poskytne až 3485 % doporučené denní dávky tohoto stopového prvku.
Pekany jsou velmi chutné oříšky, vzhledem připomínají české vlašáky. Obsahují až 10 % bílkovin a navíc jsou pekany bohatým zdrojem provitaminu A, vitaminu B, draslíku, vápníku, železa a fosforu. Pouhých pět pekanových ořechů obsahuje asi šestinu doporučené denní dávky zinku.
Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody - naturální, v různém poměru
Složení: Mandle jádra natural 25 %, jádra lískových ořechů 21 %, mandle jádra loupané 21 %, jádra kešu ořechů 21 %, jádra para ořechů 7 %, jádra pekanových ořechů 5 %.
Může obsahovat arašídy, jiné ořechy, sezam, SO2.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Vyrobeno v ČR
Balení: Tubus viz foto
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
2627 kJ / 632609,9 kcal
Tuky:
56,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
6,6 g
Sacharidy:
12,9 g
z toho cukry:
5,2 g
Bílkoviny:
15,4 g
Vláknina:
7,9 g
Sůl:
0,02 g
Parametry
Výrobce | Grizly |
Druh | směs |
Hmotnost | 1000 g |
Loupané | ne |
Směsi | ořechové |