MOŠT JABLKO ZÁZVOR BIO Hostětínský mošt z jablek a zázvoru je osvěžující směs jablečného moštu v bio kvalitě a zázvoru. Jablka obsahují širokou škálu vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek. Mezi hlavní složky patří vitamíny C, A, E, K, vitamíny skupiny B (zejména B6) a také minerály jako draslík, hořčík, vápník, železo, zinek a mangan. Dále jsou bohatá na vlákninu, zejména pektin a antioxidanty. Zázvor je hojně využívaná rostlina s dužnatým oddenkem, kterýobsahuje mnoho účinných fytochemikálií.... Celý popis
Koupit za 88 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
MOŠT JABLKO ZÁZVOR BIO
Hostětínský mošt z jablek a zázvoru je osvěžující směs jablečného moštu v bio kvalitě a zázvoru. Jablka obsahují širokou škálu vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek. Mezi hlavní složky patří vitamíny C, A, E, K, vitamíny skupiny B (zejména B6) a také minerály jako draslík, hořčík, vápník, železo, zinek a mangan. Dále jsou bohatá na vlákninu, zejména pektin a antioxidanty. Zázvor je hojně využívaná rostlina s dužnatým oddenkem, kterýobsahuje mnoho účinných fytochemikálií. Ostrá chuť zázvoru je způsobená gingeroly, které mají rozsáhlé léčivé účinky. Obsahuje silice, vitamíny A, B, C, E, minerály sodík, vápník, hořčík, železo, draslík. Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky.
Všechny suroviny byly vypěstovány a zpracovány podle pravidel ekologického zemědělství.
Složení:
Jablečná šťáva* 80%, vodní výtažek ze zázvoru* 20%
*=BIO
Použití:
Sediment je znakem přírodního charakteru nápoje. Před otevřením protřepejte.
Nabídku hostětínských ovocný a zeleninových šťáv najdete ZDE.
Skladování:
Chraňte před slunečním zářením. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Objem: 0,75l
Moštárnu v Hostětíně uvedlo v roce 2000 do provozu občanské sdružení Tradice Bílých Karpat, aby přispělo k obnově tradičního ovocnářství i vytváření pracovních míst v příhraničním regionu. Nachází se v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Více než 3 produkce nesou osvědčení BIO – produkt ekologického zemědělství. Značka BIO garantuje spotřebiteli jak dodržení ověřeného výrobního postupu, tak kvalitu jablek, které do moštárny dodávají ekologičtí zemědělci přednostně z Bílých Karpat.
Výrobce:
Moštárna Hostětín s.r.o.
Hostětín 4, 687 71 Hostětín, Česká republika
Hostětínský mošt z jablek a zázvoru je osvěžující směs jablečného moštu v bio kvalitě a zázvoru. Jablka obsahují širokou škálu vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek. Mezi hlavní složky patří vitamíny C, A, E, K, vitamíny skupiny B (zejména B6) a také minerály jako draslík, hořčík, vápník, železo, zinek a mangan. Dále jsou bohatá na vlákninu, zejména pektin a antioxidanty. Zázvor je hojně využívaná rostlina s dužnatým oddenkem, kterýobsahuje mnoho účinných fytochemikálií. Ostrá chuť zázvoru je způsobená gingeroly, které mají rozsáhlé léčivé účinky. Obsahuje silice, vitamíny A, B, C, E, minerály sodík, vápník, hořčík, železo, draslík. Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky.
Všechny suroviny byly vypěstovány a zpracovány podle pravidel ekologického zemědělství.
Složení:
Jablečná šťáva* 80%, vodní výtažek ze zázvoru* 20%
*=BIO
Použití:
Sediment je znakem přírodního charakteru nápoje. Před otevřením protřepejte.
Nabídku hostětínských ovocný a zeleninových šťáv najdete ZDE.
Skladování:
Chraňte před slunečním zářením. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Objem: 0,75l
Moštárnu v Hostětíně uvedlo v roce 2000 do provozu občanské sdružení Tradice Bílých Karpat, aby přispělo k obnově tradičního ovocnářství i vytváření pracovních míst v příhraničním regionu. Nachází se v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Více než 3 produkce nesou osvědčení BIO – produkt ekologického zemědělství. Značka BIO garantuje spotřebiteli jak dodržení ověřeného výrobního postupu, tak kvalitu jablek, které do moštárny dodávají ekologičtí zemědělci přednostně z Bílých Karpat.
Výrobce:
Moštárna Hostětín s.r.o.
Hostětín 4, 687 71 Hostětín, Česká republika
Parametry
| Výrobce | Moštárna Hostětín |