Popis a použití Zelené olivy Sacla pocházejí z Itálie a jsou pečlivě vybírány pro svou velikost, texturu a chuť. Díky odstraněným peckám je jejich použití maximálně pohodlné – rovnou do salátu, na pizzu, do těstovin nebo jen tak na zobání. Jsou naložené ve slaném nálevu a lehce stabilizované kyselinou mléčnou nebo citrónovou. Ideální jako základ středomořské chuti v každé kuchyni. Použití Přidejte do salátu, těstovin, sendvičů, obložených mís, tapas nebo je užijte jako rychlý snack. Skvělé i... Celý popis
Koupit za 70 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Popis a použití
Zelené olivy Sacla pocházejí z Itálie a jsou pečlivě vybírány pro svou velikost, texturu a chuť. Díky odstraněným peckám je jejich použití maximálně pohodlné – rovnou do salátu, na pizzu, do těstovin nebo jen tak na zobání. Jsou naložené ve slaném nálevu a lehce stabilizované kyselinou mléčnou nebo citrónovou. Ideální jako základ středomořské chuti v každé kuchyni.
Použití
Přidejte do salátu, těstovin, sendvičů, obložených mís, tapas nebo je užijte jako rychlý snack. Skvělé i na domácí pizzu.
Původ
Zelené olivy se sklízejí nezralé na podzim. Jedná se o stejnou odrůdu jako olivy černé – rozdíl je pouze ve stupni zralosti.
Skladování
Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte ideálně do 14 dnů.
Značka Sacla je zárukou italské tradice a kvality – tyto olivy jsou lahodným doplňkem každého jídla i aperitivu.
Složení produktu a parametry
Zelené olivy, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná nebo kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová.
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 týdnů.
Minimální trvanlivost: viz obal
Země původu: Itálie
Parametry
Kategorie
Přílohy a trvanlivé / Sladké a slané
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 673 kJ / 164 kcal
Tuky 16,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny2,7 g
Sacharidy 0,0 g
z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 0,9 g
Sůl 2,7 g
Zelené olivy Sacla pocházejí z Itálie a jsou pečlivě vybírány pro svou velikost, texturu a chuť. Díky odstraněným peckám je jejich použití maximálně pohodlné – rovnou do salátu, na pizzu, do těstovin nebo jen tak na zobání. Jsou naložené ve slaném nálevu a lehce stabilizované kyselinou mléčnou nebo citrónovou. Ideální jako základ středomořské chuti v každé kuchyni.
Použití
Přidejte do salátu, těstovin, sendvičů, obložených mís, tapas nebo je užijte jako rychlý snack. Skvělé i na domácí pizzu.
Původ
Zelené olivy se sklízejí nezralé na podzim. Jedná se o stejnou odrůdu jako olivy černé – rozdíl je pouze ve stupni zralosti.
Skladování
Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte ideálně do 14 dnů.
Značka Sacla je zárukou italské tradice a kvality – tyto olivy jsou lahodným doplňkem každého jídla i aperitivu.
Složení produktu a parametry
Zelené olivy, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná nebo kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová.
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 týdnů.
Minimální trvanlivost: viz obal
Země původu: Itálie
Parametry
Kategorie
Přílohy a trvanlivé / Sladké a slané
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 673 kJ / 164 kcal
Tuky 16,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny2,7 g
Sacharidy 0,0 g
z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 0,9 g
Sůl 2,7 g