Authentic Hovězí kližka bez kosti 0.62kg
Hvězda gulášů aneb hovězí kližka z naší prémiové řady Authentic. Kumšt přípravy hovězí kližky? Trpělivost. Maso pochází z nohy býka a svůj název získalo podle velkého množství klihu, který se v úponech a blanách mezi svaly nachází. Kvůli tomu se musí pozvolna a dlouho dusit či opékat při nízké teplotě, než se pojivo dostatečně rozruší a maso změkne. Odměnou je poddajné, šťavnaté maso lahodné chuti, které je zejména v guláši nenahraditelné. RECEPTOVÝ TIP – JAK NA GULÁŠ Tajemství nejlepších gulášů... Celý popis
- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Authentic Hovězí kližka bez kosti cca 0.62kg
Doprava:
zdarma
Skladem
186 Kč
Koupit za 186 Kč
Popis
Hvězda gulášů aneb hovězí kližka z naší prémiové řady Authentic.
Kumšt přípravy hovězí kližky? Trpělivost. Maso pochází z nohy býka a svůj název získalo podle velkého množství klihu, který se v úponech a blanách mezi svaly nachází. Kvůli tomu se musí pozvolna a dlouho dusit či opékat při nízké teplotě, než se pojivo dostatečně rozruší a maso změkne. Odměnou je poddajné, šťavnaté maso lahodné chuti, které je zejména v guláši nenahraditelné.
RECEPTOVÝ TIP – JAK NA GULÁŠ
Tajemství nejlepších gulášů tkví v tom, že vůbec nešetří cibulí. Doporučujeme použít minimálně stejně tolik cibule jako masa. Restujte ji trpělivě klidně i deset minut za stálého míchání, dokud není křehká a šťavnatá (hlavně ji nespalte). Pak přidejte maso a za stálého míchání restujte, dokud se nezatáhne - udrží se v něm tak šťáva. Zaprašte paprikou, přidejte zeleninu (rajčata, červené papriky) a nechte opražit. Podlijte vývarem a nechte dusit pod pokličkou, dokud se zelenina nerozpadá a maso není křehké.
ČESKÉ HOVĚZÍ AUTHENTIC OD MISTRŮ Z PŘÍBRAMI
Milujete české maso, jaké znáte z farmářských trhů? Nově ho pořídíte i z pohodlí domova. Představujeme špičkové hovězí maso od Eduarda Korandy, řezníka tělem i duší a ředitele společnosti Uzeniny Příbram. Jeho dlouhodobou prioritou je spolupráce s českými farmáři a snaha zajistit českým zákazníkům co nejvíce domácích výrobků.
Býky odebírá z farmy Pánov, kde se na jejich chov dlouhodobě specializují. Jelikož chtějí zajistit zvířatům maximální pohodu, chovají je v kotcích maximálně po 10 kusech a dodržují striktní nařízení Animal Welfare. Farmáři provozují vlastní míchárnu krmných směsí, takže přesně vědí, co býci celý život jedí.
Kumšt přípravy hovězí kližky? Trpělivost. Maso pochází z nohy býka a svůj název získalo podle velkého množství klihu, který se v úponech a blanách mezi svaly nachází. Kvůli tomu se musí pozvolna a dlouho dusit či opékat při nízké teplotě, než se pojivo dostatečně rozruší a maso změkne. Odměnou je poddajné, šťavnaté maso lahodné chuti, které je zejména v guláši nenahraditelné.
RECEPTOVÝ TIP – JAK NA GULÁŠ
Tajemství nejlepších gulášů tkví v tom, že vůbec nešetří cibulí. Doporučujeme použít minimálně stejně tolik cibule jako masa. Restujte ji trpělivě klidně i deset minut za stálého míchání, dokud není křehká a šťavnatá (hlavně ji nespalte). Pak přidejte maso a za stálého míchání restujte, dokud se nezatáhne - udrží se v něm tak šťáva. Zaprašte paprikou, přidejte zeleninu (rajčata, červené papriky) a nechte opražit. Podlijte vývarem a nechte dusit pod pokličkou, dokud se zelenina nerozpadá a maso není křehké.
ČESKÉ HOVĚZÍ AUTHENTIC OD MISTRŮ Z PŘÍBRAMI
Milujete české maso, jaké znáte z farmářských trhů? Nově ho pořídíte i z pohodlí domova. Představujeme špičkové hovězí maso od Eduarda Korandy, řezníka tělem i duší a ředitele společnosti Uzeniny Příbram. Jeho dlouhodobou prioritou je spolupráce s českými farmáři a snaha zajistit českým zákazníkům co nejvíce domácích výrobků.
Býky odebírá z farmy Pánov, kde se na jejich chov dlouhodobě specializují. Jelikož chtějí zajistit zvířatům maximální pohodu, chovají je v kotcích maximálně po 10 kusech a dodržují striktní nařízení Animal Welfare. Farmáři provozují vlastní míchárnu krmných směsí, takže přesně vědí, co býci celý život jedí.