Maso Klouda Vyzrálý Hovězí vysoký roštenec s kostí 0.65kg
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hovězí vyzrálé maso suchou cestou po dobu minimálně 30 dní. Příprava Máte rádi steak rare nebo medium? Jakmile jsou gril či pánev připraveny, steak volně položte na rozpálenou plochu. Dále již s masem není třeba nijak manipulovat, nelekejte se, pokud se na ploše přichytí. Poté, co se steak na povrchu "zatáhne", opět se sám „pustí“. Nyní jej bude třeba otočit na druhou stranu. Jak dlouho by měl na každé straně ležet? Záleží na vás, jak si přejete steak... Celý popis
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hovězí vyzrálé maso suchou cestou po dobu minimálně 30 dní.
Příprava
Máte rádi steak rare nebo medium?
Jakmile jsou gril či pánev připraveny, steak volně položte na rozpálenou plochu. Dále již s masem není třeba nijak manipulovat, nelekejte se, pokud se na ploše přichytí. Poté, co se steak na povrchu "zatáhne", opět se sám „pustí“. Nyní jej bude třeba otočit na druhou stranu. Jak dlouho by měl na každé straně ležet? Záleží na vás, jak si přejete steak připravit. Může být málo propečený (tzv. rare), středně (medium) nebo hodně propečený (well done). Věříme, že jste (nebo chcete být) znalci v grilování, a proto na hodně propečenou variantu (well done) raději hned zapomeňte. Z takového masa se totiž vytratí chuť i šťáva, a kvalitní suroviny přijdou vniveč. Máte-li obavu z uvnitř "krvavého" steaku, tak věřte, že se ve skutečnosti nejedná o krev, ale o šťávu – tedy o masem obarvenou a ochucenou vodu, která je naopak ve steaku žádoucí a je potřeba ji uvnitř zachovat. Ale zpět k délce grilování. Pro málo propečený (rare) steak byste neměli maso nechávat na rozpálené ploše déle než 2 - 3 minuty na každé straně. Ve variantě "medium" se bude steak připravovat o něco déle, doporučují se po obou stranách cca 3 – 4 minuty. K obracení masa optimálně používejte grilovací kleště, v žádném případě steak nenapichujte či nepropichujte vidličkou, přišli byste o onu důležitou šťávu.
O výrobci
Maso Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Známe původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. Rozumíme koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouváme dál díky novým technologiím. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost naší práce. Chceme se vrátit blíž přírodě a respektu k ní i tomu, co nám dává.
Příprava
Máte rádi steak rare nebo medium?
Jakmile jsou gril či pánev připraveny, steak volně položte na rozpálenou plochu. Dále již s masem není třeba nijak manipulovat, nelekejte se, pokud se na ploše přichytí. Poté, co se steak na povrchu "zatáhne", opět se sám „pustí“. Nyní jej bude třeba otočit na druhou stranu. Jak dlouho by měl na každé straně ležet? Záleží na vás, jak si přejete steak připravit. Může být málo propečený (tzv. rare), středně (medium) nebo hodně propečený (well done). Věříme, že jste (nebo chcete být) znalci v grilování, a proto na hodně propečenou variantu (well done) raději hned zapomeňte. Z takového masa se totiž vytratí chuť i šťáva, a kvalitní suroviny přijdou vniveč. Máte-li obavu z uvnitř "krvavého" steaku, tak věřte, že se ve skutečnosti nejedná o krev, ale o šťávu – tedy o masem obarvenou a ochucenou vodu, která je naopak ve steaku žádoucí a je potřeba ji uvnitř zachovat. Ale zpět k délce grilování. Pro málo propečený (rare) steak byste neměli maso nechávat na rozpálené ploše déle než 2 - 3 minuty na každé straně. Ve variantě "medium" se bude steak připravovat o něco déle, doporučují se po obou stranách cca 3 – 4 minuty. K obracení masa optimálně používejte grilovací kleště, v žádném případě steak nenapichujte či nepropichujte vidličkou, přišli byste o onu důležitou šťávu.
O výrobci
Maso Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Známe původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. Rozumíme koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouváme dál díky novým technologiím. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost naší práce. Chceme se vrátit blíž přírodě a respektu k ní i tomu, co nám dává.
Parametry
Výrobce | Maso Klouda |