EP Decalci je univerzální odvápňovací prostředek pro všechny typy kávovarů, který svým chemickým složením a účinností odpovídá i několikanásobně dražším produktům. Jeho funkce spočívá nejen v efektivním rozpouštění koroze a vodního kamene, ale také ve zpomalování jejich budoucí tvorby. Kávovary je vhodné odvápňovat přibližně po přípravě 250 porcí kávy, s ohledem na tvrdost vody ale může být vhodné odvápňovat i častěji. Pravidelná dekalcifikace je součástí základní údržby kávovarové techniky a... Celý popis
Koupit za 174 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
96 %
Espresso Professional EP Decalci 250 ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
174 Kč
Koupit za 174 Kč
96 %
Espresso Professional EP Decalci 250 ml
Doprava:
79 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
100 %
Espresso Professional EP Decalci 250 ml
Doprava:
99 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
93 %
Espresso Professional EP Decalci 250 ml
Doprava:
54 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
96 %
Espresso Professional EP Decalci 250 ml
Doprava:
zdarma
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Popis
EP Decalci je univerzální odvápňovací prostředek pro všechny typy kávovarů, který svým chemickým složením a účinností odpovídá i několikanásobně dražším produktům.
Jeho funkce spočívá nejen v efektivním rozpouštění koroze a vodního kamene, ale také ve zpomalování jejich budoucí tvorby. Kávovary je vhodné odvápňovat přibližně po přípravě 250 porcí kávy, s ohledem na tvrdost vody ale může být vhodné odvápňovat i častěji.
Pravidelná dekalcifikace je součástí základní údržby kávovarové techniky a prodlužuje životnost kávovaru až o několik let. Jelikož mají koroze a vodní kámen negativní vliv také na chuťové vlastnosti připravované kávy, nedostatečně udržované kávovary obvykle připravují kávu podstatně horší kvality. Účinnou složkou přípravku je kyselina mléčná, která disponuje vysokou dekalcifikační efektivitou bez rizika poškození kávovaru.
Jeho funkce spočívá nejen v efektivním rozpouštění koroze a vodního kamene, ale také ve zpomalování jejich budoucí tvorby. Kávovary je vhodné odvápňovat přibližně po přípravě 250 porcí kávy, s ohledem na tvrdost vody ale může být vhodné odvápňovat i častěji.
Pravidelná dekalcifikace je součástí základní údržby kávovarové techniky a prodlužuje životnost kávovaru až o několik let. Jelikož mají koroze a vodní kámen negativní vliv také na chuťové vlastnosti připravované kávy, nedostatečně udržované kávovary obvykle připravují kávu podstatně horší kvality. Účinnou složkou přípravku je kyselina mléčná, která disponuje vysokou dekalcifikační efektivitou bez rizika poškození kávovaru.
Parametry
| Výrobce | Espresso Professional |
| Hmotnost | 119 g |
| Objem | 250 ml |