Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 1320 kJ / 315 kcal Tuky 2 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 77 g - z toho cukry 42 g Vláknina 21 g Bílkoviny 7 g... Celý popis

Koupit za 79 Kč

Popis

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce
zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v
páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a
především nutriční hodnotu. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v
lyofilizovaném.
Nutriční informace

100 g
Energetická hodnota
1320 kJ / 315 kcal
Tuky
2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
77 g
- z toho cukry
42 g
Vláknina
21 g
Bílkoviny
7 g
Sůl
0,01 g
Složení
Lyofilizovaný černý rybíz 100%

Upozornění
Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě. Může obsahovat stopy lepku
a arašídů.
Zobrazit více

Parametry

Značka Grizly
Hmotnost 1000 g