Japonský nůž Slice / Sashimi 210 mm – Kanetsugu Miyabi Isshin Preciznost v nejčistší formě – nůž, který řeže jako břit světla Tento Sashimi nůž o délce 210 mm z řady Miyabi Isshin je vytvořen pro jeden jediný úkol – dokonalé, dlouhé a čisté řezy. Čepel je úzká, tenká a dlouhá, což z něj dělá ideální nástroj pro porcování syrových ryb, filetování nebo precizní plátkování masa. Kvalitní nerezová ocel zajistí perfektní ostrost a snadnou údržbu. Krása celku je podtržena rukojetí z palisandrového dřeva,... Celý popis
Koupit za 1 399 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
 100 %
        
        
        100 %
        
        
    
    Kanetsugu Japan Japonský nůž Slice/Sashimi 210 mm Kanetsugu Miyabi Issin
            
                Doprava:
                
                                              90 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        1 399 Kč
    
    
        Koupit za 1 399 Kč
    
 100 %
        
        
        100 %
        
        
    
    Kanetsugu Japan Japonský nůž Slice/Sashimi 210 mm Kanetsugu Miyabi Issin
            
                Doprava:
                
                                              79 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        1 399 Kč
    
    
        Koupit za 1 399 Kč
    
 97 %
        
        
        97 %
        
        
    
    Kanetsugu Japan Japonský nůž Slice/Sashimi 210 mm Kanetsugu Miyabi Issin
            
                Doprava:
                
                                              zdarma
                                         
            
                    Skladem
            
    
        1 399 Kč
    
    
        Koupit za 1 399 Kč
    
Popis
            Japonský nůž Slice / Sashimi 210 mm – Kanetsugu Miyabi Isshin
Preciznost v nejčistší formě – nůž, který řeže jako břit světla Tento Sashimi nůž o délce 210 mm z řady Miyabi Isshin je vytvořen pro jeden jediný úkol – dokonalé, dlouhé a čisté řezy. Čepel je úzká, tenká a dlouhá, což z něj dělá ideální nástroj pro porcování syrových ryb, filetování nebo precizní plátkování masa.
Kvalitní nerezová ocel zajistí perfektní ostrost a snadnou údržbu. Krása celku je podtržena rukojetí z palisandrového dřeva, která nejen perfektně sedí v dlani, ale také nádherně ladí s čepelí a dodává noži styl i důvěru při práci.
Pro koho je tento nůž? – pro milovníky japonské kuchyně a sushi – pro každého, kdo si potrpí na naprosto přesné řezy – pro kuchaře, kteří pracují s rybami, syrovým masem, carpacciem – jako reprezentativní nástroj pro každého profesionála
Na co se používá? – sashimi, sushi, carpaccio – dlouhé, čisté řezy bez trhání – filetování ryb, precizní plátkování masa
Čím je výjimečný? – extrémní přesnost díky úzké a dlouhé čepeli – kvalitní nerezová ocel – ostrá, snadná na údržbu – krásná rukojeť z palisandrového dřeva – ergonomická a tradiční – perfektní rovnováha mezi výkonem a elegancí – ruční výroba v Seki, Japonsko – městě mistrů nožů
Materiály a provedení – čepel: nerezová ocel – délka čepele: 210 mm – tvrdost: cca 58–59 HRC – rukojeť: palisandrové dřevo – značka: Kanetsugu – vyrobeno: Seki, Japonsko
 
Čištění a údržba japonského nože
Pozor na vlhkost a agresivní látky I když je nerezový, doporučuje se po každém použití nůž ihned omýt vlažnou vodou a důkladně osušit. Nikdy nenechávej nůž ve dřezu ani ve vodě.
Doporučení a údržba
• Nůž nemyj v myčce – vždy ručně a jemně. • Broušení doporučujeme svěřit odborníkovi nebo použít jemný vodní kámen. • Uchovávej odděleně od ostatních nožů, ideálně v pouzdře nebo na magnetu. • Pravidelně kontroluj ostří – jedině s maximální ostrostí ukáže svůj plný potenciál. • Ukládej mimo dosah dětí – je velmi ostrý.
    Preciznost v nejčistší formě – nůž, který řeže jako břit světla Tento Sashimi nůž o délce 210 mm z řady Miyabi Isshin je vytvořen pro jeden jediný úkol – dokonalé, dlouhé a čisté řezy. Čepel je úzká, tenká a dlouhá, což z něj dělá ideální nástroj pro porcování syrových ryb, filetování nebo precizní plátkování masa.
Kvalitní nerezová ocel zajistí perfektní ostrost a snadnou údržbu. Krása celku je podtržena rukojetí z palisandrového dřeva, která nejen perfektně sedí v dlani, ale také nádherně ladí s čepelí a dodává noži styl i důvěru při práci.
Pro koho je tento nůž? – pro milovníky japonské kuchyně a sushi – pro každého, kdo si potrpí na naprosto přesné řezy – pro kuchaře, kteří pracují s rybami, syrovým masem, carpacciem – jako reprezentativní nástroj pro každého profesionála
Na co se používá? – sashimi, sushi, carpaccio – dlouhé, čisté řezy bez trhání – filetování ryb, precizní plátkování masa
Čím je výjimečný? – extrémní přesnost díky úzké a dlouhé čepeli – kvalitní nerezová ocel – ostrá, snadná na údržbu – krásná rukojeť z palisandrového dřeva – ergonomická a tradiční – perfektní rovnováha mezi výkonem a elegancí – ruční výroba v Seki, Japonsko – městě mistrů nožů
Materiály a provedení – čepel: nerezová ocel – délka čepele: 210 mm – tvrdost: cca 58–59 HRC – rukojeť: palisandrové dřevo – značka: Kanetsugu – vyrobeno: Seki, Japonsko
Čištění a údržba japonského nože
Pozor na vlhkost a agresivní látky I když je nerezový, doporučuje se po každém použití nůž ihned omýt vlažnou vodou a důkladně osušit. Nikdy nenechávej nůž ve dřezu ani ve vodě.
Doporučení a údržba
• Nůž nemyj v myčce – vždy ručně a jemně. • Broušení doporučujeme svěřit odborníkovi nebo použít jemný vodní kámen. • Uchovávej odděleně od ostatních nožů, ideálně v pouzdře nebo na magnetu. • Pravidelně kontroluj ostří – jedině s maximální ostrostí ukáže svůj plný potenciál. • Ukládej mimo dosah dětí – je velmi ostrý.
Parametry
| Výrobce | Ka-bar | 
| Typ nože | plátkovací | 
| Délka ostří | 21 cm | 
| Japonské | ano | 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
