Kladská sůl 1 kg Kamenná potravinářská nejedovaná sůl⭐⭐⭐⭐⭐Kamenná sůl 1 kg ✅ Kamenná sůl Kłodawska – nezbytná složka v každé kuchyni. ✅ Zvýrazňuje chuť a vůni každého pokrmu – od salátů až po masové a zeleninové pokrmy. ✅ Přírodní poklad země bohatý na hodnotné složky. ✅ Bez jakýchkoli chemických přísad – bez přídavku protispékavých látek. ✅ Must-have v kuchyni pro milovníky chutného jídla. Kamenná sůl Kladská není jen koření, je to tradice a jedinečná chuť, která přináší do vaší kuchyně něco... Celý popis
Koupit za 28 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Kladská sůl 1 kg Kamenná potravinářská nejedovaná sůl⭐⭐⭐⭐⭐Kamenná sůl 1 kg
✅ Kamenná sůl Kłodawska – nezbytná složka v každé kuchyni.
✅ Zvýrazňuje chuť a vůni každého pokrmu – od salátů až po masové a zeleninové pokrmy.
✅ Přírodní poklad země bohatý na hodnotné složky.
✅ Bez jakýchkoli chemických přísad – bez přídavku protispékavých látek.
✅ Must-have v kuchyni pro milovníky chutného jídla.
Kamenná sůl Kladská není jen koření, je to tradice a jedinečná chuť, která přináší do vaší kuchyně něco víc. Jej první nenahraditelnou výhodou je její přirozenost a čistota. Bez jakýchkoli chemických přísad zdůrazňuje přirozenou chuť pokrmů. Pro její těžbu se používají tradiční těžební metody, díky čemuž si zachovává cenné vlastnosti. Absolutní nutnost v každé kuchyni!
✅ Složení
Kladská kamenná sůl
✅ Čistá hmotnost
1000 g
✅ Použití
Existuje velmi zajímavá technika pečení masa a ryb v kamenné soli, která dodává pokrmům charakter a neobvyklou chuť. Spočívá v pokrytí celého dna pekáče tenkou vrstvou kamenné soli a jeho následném navlhčení vodou ve spreji. Navrch položíme libovolný kus masa nebo celou rybu a vrch také posypeme solí a poté postříkáme vodou. Vše pečeme při teplotě 200 stupňů C, od 30 minut do 45, v závislosti na velikosti pečeně, poté vyjmeme z trouby a necháme odstát dalších 20 minut. Maso nebo ryba budou takto pokryty solnou skořápkou, kterou rozbijete kladivem a před podáváním odstraníte.
Kamenná sůl je také vynikající surovinou pro přípravu málosolených okurek, neboť jim zajišťuje nejdelší trvanlivost. K tomuto účelu je však nutné nakupovat nejedované odrůdy.
✅ Typ balení
Produkt je balen v silných obalech typu „doypack“, které mají strunové zapínání a jsou svařované pro zachování čerstvosti. Struna umožňuje opakované otevírání a zavírání obalu. Způsob balení představuje ilustrační obrázek na aukci.
✅ Způsob skladování
Uchovávejte na suchém a chladném místě.
✅ Doba použitelnosti
Všechny výrobky mají dlouhou trvanlivost, minimálně 4 měsíce od data nákupu.
✅ Informace o alergenech
Produkt může obsahovat stopy produktů balených v zařízení m.in. různé ořechy, sezam, sója, výrobky obsahující lepek.
✅ Výrobce / Distributor
KOL-POL, Stasiówka 167A, 39-200 Dębica
✨ Zdravá značka roku ✨
Značka Kol-Pol je nezpochybnitelným lídrem v oblasti prodeje potravin v v Polsku. Více než 90 % zákazníků se k nám vrací pro další objednávky. Proč? Protože jsme hodni vaší důvěry. To dokazuje nejen skutečnost, že naše zákazníky stavíme na první místo, ale také to, že jsme v roce 2023 získali titul Zdravá značka roku , což jen potvrzuje naši angažovanost a plnění úkolů, které nám byly svěřeny zpěvem. Je to pro nás obrovské ocenění a motivace k další práci.
Budeme dělat vše pro to, abyste byli spokojeni s nákupem nejlepších potravin právě v Kol-Polu!
✅ Kamenná sůl Kłodawska – nezbytná složka v každé kuchyni.
✅ Zvýrazňuje chuť a vůni každého pokrmu – od salátů až po masové a zeleninové pokrmy.
✅ Přírodní poklad země bohatý na hodnotné složky.
✅ Bez jakýchkoli chemických přísad – bez přídavku protispékavých látek.
✅ Must-have v kuchyni pro milovníky chutného jídla.
Kamenná sůl Kladská není jen koření, je to tradice a jedinečná chuť, která přináší do vaší kuchyně něco víc. Jej první nenahraditelnou výhodou je její přirozenost a čistota. Bez jakýchkoli chemických přísad zdůrazňuje přirozenou chuť pokrmů. Pro její těžbu se používají tradiční těžební metody, díky čemuž si zachovává cenné vlastnosti. Absolutní nutnost v každé kuchyni!
✅ Složení
Kladská kamenná sůl
✅ Čistá hmotnost
1000 g
✅ Použití
Existuje velmi zajímavá technika pečení masa a ryb v kamenné soli, která dodává pokrmům charakter a neobvyklou chuť. Spočívá v pokrytí celého dna pekáče tenkou vrstvou kamenné soli a jeho následném navlhčení vodou ve spreji. Navrch položíme libovolný kus masa nebo celou rybu a vrch také posypeme solí a poté postříkáme vodou. Vše pečeme při teplotě 200 stupňů C, od 30 minut do 45, v závislosti na velikosti pečeně, poté vyjmeme z trouby a necháme odstát dalších 20 minut. Maso nebo ryba budou takto pokryty solnou skořápkou, kterou rozbijete kladivem a před podáváním odstraníte.
Kamenná sůl je také vynikající surovinou pro přípravu málosolených okurek, neboť jim zajišťuje nejdelší trvanlivost. K tomuto účelu je však nutné nakupovat nejedované odrůdy.
✅ Typ balení
Produkt je balen v silných obalech typu „doypack“, které mají strunové zapínání a jsou svařované pro zachování čerstvosti. Struna umožňuje opakované otevírání a zavírání obalu. Způsob balení představuje ilustrační obrázek na aukci.
✅ Způsob skladování
Uchovávejte na suchém a chladném místě.
✅ Doba použitelnosti
Všechny výrobky mají dlouhou trvanlivost, minimálně 4 měsíce od data nákupu.
✅ Informace o alergenech
Produkt může obsahovat stopy produktů balených v zařízení m.in. různé ořechy, sezam, sója, výrobky obsahující lepek.
✅ Výrobce / Distributor
KOL-POL, Stasiówka 167A, 39-200 Dębica
✨ Zdravá značka roku ✨
Značka Kol-Pol je nezpochybnitelným lídrem v oblasti prodeje potravin v v Polsku. Více než 90 % zákazníků se k nám vrací pro další objednávky. Proč? Protože jsme hodni vaší důvěry. To dokazuje nejen skutečnost, že naše zákazníky stavíme na první místo, ale také to, že jsme v roce 2023 získali titul Zdravá značka roku , což jen potvrzuje naši angažovanost a plnění úkolů, které nám byly svěřeny zpěvem. Je to pro nás obrovské ocenění a motivace k další práci.
Budeme dělat vše pro to, abyste byli spokojeni s nákupem nejlepších potravin právě v Kol-Polu!
Parametry
Výrobce | Kol-Pol |
Druh | kamenná sůl;kłodawská sůl |