Luštěniny
Beluga je prémiová čočka, která vyniká vyšším podílem bílkovin a vlákniny než běžné čočky. Nerozvaří se a zachovává si svůj tvar. Před vařením se navíc ani nemusí namáčet, což...
Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má vynikající, lehce pikantní chuť. Široké využití v kuchyni. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Hodí se na přípravu pomazánek nebo...
Popis Green Apotheke Fazole mungo 500 g - Administrativní zařazení: Luštěnina - Složení: Fazole barevná mungo - vigna zlatá - Skladování: Skladujte na temném, chladném...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Cizrnu namočte na 8–16 hodin, propláchněte a vařte do měkka 75–90 minut. Cizrna*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a...
bio Černá čočka beluga Černá čočka Beluga BIO je drobná luštěnina s lesklým černým povrchem, který jí vynesl přezdívku „kaviár mezi čočkami“. Má jemně oříškovou chuť a příjemně...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: 100 g sójového masa zalijte 0,5 l horkým nálevem (osolená a okořeněná voda např. kořením Würzl). Po 20-ti minutách sójové maso slijte a přebytečnou vodu...
Čočka červená půlená loupaná 500g Že je čočka hlavně připravována na nový rok, aby se Vás v následujícím roce držely peníze? To už dávno neplatí... Nyní je čočka velmi...
Popis Green Apotheke Čočka červená loupaná půlená 500 g - Administrativní zařazení: Luštěniny - Složení: Čočka drobnozrnná 100 % - Skladování: Skladujte na temném,...
fazole Bango Luštěniny by se měly v našem jídelníčku objevit alespoň 1x týdně. My rozhodně doporučujeme vyzkoušet fazole Bango. Tyto fazole mají zajímavé strakaté tmavě červené...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Fazole mungo namočte na 2 hodiny, propláchněte a vařte do měkka 15–25 minut. Fazole mungo. Může obsahovat stopy lepku. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA...
POPIS Oblíbené jsou ale jen tak samotné. Klíčky se ale hodí také pro přípravu pomazánek, nebo jen tak na chleba s pomazánkou. Možné je i další tepelné zpracování do těstovin,...
Ready na chutnou luštěninovou přílohu plnou rostlinných bílkovin a vlákniny? Červená čočka se pyšní nejrychlejší a nejsnadnější přípravou oproti ostatním druhům luštěnin. Žádné...
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je oranžové barvy. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo...
Mnoho zajímavého se o luštěninách dozvíte v časopise Dobroty podzim 2016. Využití: - hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept na tuto polévku najdete v...
Černá čočka Beluga je jedinečná luštěnina s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, kterou využijete v polévkách, salátech i jako ozdobu při servírování Černá čočka Beluga je...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Černou čočku namočte na 2 hodiny, propláchněte a vařte do měkka 10-15 minut, bez namáčení 15-20 minut. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100G): 1477 kJ/353...
bio Černá čočka beluga Černá čočka Beluga BIO je drobná luštěnina s lesklým černým povrchem, který jí vynesl přezdívku „kaviár mezi čočkami“. Má jemně oříškovou chuť a příjemně...
Mungo klíčky vládnou nad všemi, zejména mají vytříbený vzhled, skvělou chuť a vysokou nutriční hodnotu. Klíčky jsou velmi chutné, křupavé a mají chuť čerstvého mladého...
Velká zelená čočka je velmi podobná čočce hnědé. Po uvaření je hnědo-zelená a chutná jako neloupaná červená čočka. Rostlina je z čeledi bobovitých a pochází z Asie.
Červená čočka loupaná (půlená) Červená čočka je typická právě svojí výraznou až oranžovou barvou. Je velmi oblíbenou surovinou, kterou můžete použít při výrobě zdravých, ale...