Borůvková medovina v limitované edici je lahodnou kombinací chuti medu a sladkých borůvek. Každý doušek je jako procházka lesním porostem, kde se setkávají sladkost medu a šťavnatost borůvek. Proč koupit? Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem... Celý popis
Koupit za 259 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
90 %
Medoviny Elisa Borůvková medovina - 0,7l
Doprava:
69 Kč
Skladem
259 Kč
Koupit za 259 Kč
100 %
ELISA Borůvková medovina 0,7 l
Doprava:
69 Kč
Skladem
259 Kč
Koupit za 259 Kč
95 %
ELISA Borůvková medovina 0,7 l
Doprava:
49 Kč
Skladem
259 Kč
Koupit za 259 Kč
Popis
Borůvková medovina v limitované edici je lahodnou kombinací chuti medu a sladkých borůvek. Každý doušek je jako procházka lesním porostem, kde se setkávají sladkost medu a šťavnatost borůvek.
Proč koupit?
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia. V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Složení:
Včelí med z ČR, pitná voda, kyselina vinná, konzervant sorban draselný, barvivo: karamel, borůvkové aroma.
Objem:
0,7l
Země původu:
Česká republika
Proč koupit?
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia. V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Složení:
Včelí med z ČR, pitná voda, kyselina vinná, konzervant sorban draselný, barvivo: karamel, borůvkové aroma.
Objem:
0,7l
Země původu:
Česká republika
Parametry
| Výrobce | Elisa |