Jedinečná směs na výrobu dvou bezlepkových cibulových chlebů se sníženým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže cibulový bochník chleba upéct i začátečník. Chléb lze upéct i v domácí pekárně. - Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce. - Ze směsi můžete tvarovat dva bochníky chleba (2 x 300 g) - Rychlá a jednoduchá příprava. - Vysoký obsah vlákniny. - Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je 2 x 300 g Návod k přípravě Rozšlehejte čtyři vejce... Celý popis
Koupit za 95 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Jedinečná směs na výrobu dvou bezlepkových cibulových chlebů se sníženým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže cibulový bochník chleba upéct i začátečník. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
- Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
- Ze směsi můžete tvarovat dva bochníky chleba (2 x 300 g)
- Rychlá a jednoduchá příprava.
- Vysoký obsah vlákniny.
- Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je 2 x 300 g
Návod k přípravě
Rozšlehejte čtyři vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (250 g), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte dva stejné bochánky. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 200 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníčky na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Složení
směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko, sezamové semínko, smažená cibule, lněná mouka zlatá, mandlová mouka, psyllium, lahůdkové droždí, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, sůl
Alergeny
sezam, mandle
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE
na 100 g
Energetická hodnota
1852 kJ / 441 kcal
Tuky
31 g
z toho nasycené mastné kyseliny
6,8 g
Sacharidy
21 g
z toho cukry
3,8 g
Vláknina
-
Bílkoviny
18 g
Sůl
1,25 g
Země původu: Česká republika
Hmotnost: 250 g
- Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
- Ze směsi můžete tvarovat dva bochníky chleba (2 x 300 g)
- Rychlá a jednoduchá příprava.
- Vysoký obsah vlákniny.
- Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je 2 x 300 g
Návod k přípravě
Rozšlehejte čtyři vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (250 g), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte dva stejné bochánky. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 200 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníčky na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Složení
směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko, sezamové semínko, smažená cibule, lněná mouka zlatá, mandlová mouka, psyllium, lahůdkové droždí, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, sůl
Alergeny
sezam, mandle
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE
na 100 g
Energetická hodnota
1852 kJ / 441 kcal
Tuky
31 g
z toho nasycené mastné kyseliny
6,8 g
Sacharidy
21 g
z toho cukry
3,8 g
Vláknina
-
Bílkoviny
18 g
Sůl
1,25 g
Země původu: Česká republika
Hmotnost: 250 g
Parametry
Výrobce | iPlody |
Hmotnost | 250 g |
Chléb | ano |