nekton tresčí játra naložená ve vlastním oleji Když se řekne treska, většině konzumentů se vybaví tresčí játra, která jsou univerzálnější, než se zdá. Jen tak na chlebu s trochou pažitky nebo zakapané citrónem jsou vynikající. Pro někoho jsou občasným zpestřením jídelníčku, pro někoho pravidelnou poctivou porcí kalorií, která nasytí, pro někoho dostupnou delikatesou, pro někoho hlavně zdrojem omega 3 mastných kyselin. Ať už si je dopřejete k jakékoliv příležitosti, musíte si uvědomit, že tresčí... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

NEKTON Tresčí játra výběrová ve vlastním oleji 115 g
Doprava:
zdarma
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč

NEKTON Tresčí játra ve vlastním oleji 115 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
60 Kč
Koupit za 60 Kč

Nekton Tresčí játra výběrová ve vlastním oleji MSC 115 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
51 Kč
Koupit za 51 Kč

Nekton Výběrová tresčí játra ve vlastním oleji 115 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
nekton tresčí játra naložená ve vlastním oleji
Když se řekne treska, většině konzumentů se vybaví tresčí játra, která jsou univerzálnější, než se zdá. Jen tak na chlebu s trochou pažitky nebo zakapané citrónem jsou vynikající.
Pro někoho jsou občasným zpestřením jídelníčku, pro někoho pravidelnou poctivou porcí kalorií, která nasytí, pro někoho dostupnou delikatesou, pro někoho hlavně zdrojem omega 3 mastných kyselin.
Ať už si je dopřejete k jakékoliv příležitosti, musíte si uvědomit, že tresčí játra jsou velmi tučná. A to je moc dobře, protože díky tomu jsou tak jemná, že se jim vyrovná málokterá paštika. Přitom jsou zcela přírodní, bez jakýchkoliv konzervantů, do konzerv se nic nedolévá, nemusí se nijak upravovat.
Složení
Tresčí játra - treska obecná (Gadus morhua), vlastní olej, jedlá sůl.
Sterilovaná rybí konzerva. Hmotnost jater před zpracováním je 114 g.
Produkt mořského rybolovu (zatahovací tenatové sítě a podobné sítě, nevody, háčky šňůry, vlečné sítě).
Výživové údaje na 100 g
Energie
2258 kJ / 548 kcal
Tuky
58,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
9,9 g
Sacharidy
0,0 g
z toho cukry
0,0 g
Bílkoviny
5,9 g
Sůl
0,9 g
Omega-3 mastné kyseliny
14 g
Skladování
Skladujte a uchovávejte při teplotě od 2°C do 28°C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 6°C a spotřebujte do 24 hodin.
Země původu
Norsko
Když se řekne treska, většině konzumentů se vybaví tresčí játra, která jsou univerzálnější, než se zdá. Jen tak na chlebu s trochou pažitky nebo zakapané citrónem jsou vynikající.
Pro někoho jsou občasným zpestřením jídelníčku, pro někoho pravidelnou poctivou porcí kalorií, která nasytí, pro někoho dostupnou delikatesou, pro někoho hlavně zdrojem omega 3 mastných kyselin.
Ať už si je dopřejete k jakékoliv příležitosti, musíte si uvědomit, že tresčí játra jsou velmi tučná. A to je moc dobře, protože díky tomu jsou tak jemná, že se jim vyrovná málokterá paštika. Přitom jsou zcela přírodní, bez jakýchkoliv konzervantů, do konzerv se nic nedolévá, nemusí se nijak upravovat.
Složení
Tresčí játra - treska obecná (Gadus morhua), vlastní olej, jedlá sůl.
Sterilovaná rybí konzerva. Hmotnost jater před zpracováním je 114 g.
Produkt mořského rybolovu (zatahovací tenatové sítě a podobné sítě, nevody, háčky šňůry, vlečné sítě).
Výživové údaje na 100 g
Energie
2258 kJ / 548 kcal
Tuky
58,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
9,9 g
Sacharidy
0,0 g
z toho cukry
0,0 g
Bílkoviny
5,9 g
Sůl
0,9 g
Omega-3 mastné kyseliny
14 g
Skladování
Skladujte a uchovávejte při teplotě od 2°C do 28°C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 6°C a spotřebujte do 24 hodin.
Země původu
Norsko
Parametry
Výrobce | Nekton |
Hmotnost | 115 g |